Astra G Sahipleri Buraya

Ses gelir kardesim mentesenin ustundeki plastik koruma asinmissa ses yapar

iyi geceler garaj nasılsınız. burak nasıl gidiyo kardeşim cumartesi günü bursadaydım ama geç geldim işimi halledip döndüm hemen kalsaydım işim olmasaydı haberleşirdik görüşürdük ama olmadı işte varmı değişiklik canavarda.?

nıye aramadın kardesım alırdım senı bı yemek yerdık görusurduk naptın nekadar kaldın
arabada suan bı degışıklık yok kardesım elımız bollaşınca bırseyler dusunuyorum

çekirgeye geldim çelik palas otelin yanındaki burtoma arıza vardı onu hallettim bi yemek yedim heykelde arkadaşlarda gelmişti benimle biyerde çay içtik sonrada geri döndük fazla durmadık aslında erken gelicektik ama gemiler iptal olunca otobüsle geldik o yüzden geç oldu biras. bidahaki sefere inş. ;) bollaşınca artık yaparısn kardeşim sıkıntıya gerek yok ben bıraktım artık para biriktirmem lazım yaza veya ramazandan sonra düğün olacak bişiler yapalım artık :)

hayırlısı olsun samet kısmet beklerım herzaman kardesım aynen dedıgın gıbı kısmet zorlamaya fazla gerek yok

burak nbr adamım=)) 2 gün sonra askerlik için sınava giriyrm 10 gün sonra da askerim sıçtık:p

ya bir sey olmaz :) 9 > 8 iste alayina hatta :) klavyeden yazmak ne kadar kolay :)
saka bir yana kisin gitmek pek hayirlara vesile olur mu bilmem.. ama moral bozma.. :) hedef dorukta, sasma, vatan sagolsun.. benim ayar kacti.. utube da fazla asker videosu izlemisim.. hayirli tezkereler moruk..

Son düzenleme:
Geri