abi gaz ayarına gttim biLgisayara bağLadıLar bi sorun grönmüyo normaL ayarLarı dedi bakıma sok gaz keLebeği mi boğazı mı o tarz bişeyi temizLet dedi bide subap ayarLarına baktır dedi onLarı yaptırdıktan sonra bidaha gidicem bakaLım ayara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
subabı zaten kendıkendıne ayarlıyor araba elektronık bagazı temızlemeyı tarıf ederım ama senın arbada deposunda sorun var samandırada ya erken bıttı gosterıyor yanıltıyor sızı yada senın araba bakımsız 280 ykr bana fazla geldı yakması stok arabaabi gaz ayarına gttim biLgisayara bağLadıLar bi sorun grönmüyo normaL ayarLarı dedi bakıma sok gaz keLebeği mi boğazı mı o tarz bişeyi temizLet dedi bide subap ayarLarına baktır dedi onLarı yaptırdıktan sonra bidaha gidicem bakaLım ayara
50 tl bujıbujiLer, hava fiLtresi, poLen fiLtresi, benzin fiLtresi değişti. keLebek boğazı temizLendi topLam 180 Lira. Gaz ayarı da yaptrdım bde şimdi bakıcaz bakaLım yakıta