Astra G Sahipleri Buraya

Aldığın yerde kişi size ayrıntısıyla anlatır,zira ürünlerini satan kişi bunların nasıl ne şekilde kullanacağını bilen bir satıcıdır,
ben size şöyle yardımcı olayım,youtubede clay bar diye aratırsanız kilin nasıl kulllanacağınızı videolu olarak görürsünüz,
ürünü kaputta avcunuzun içine alarak az bi baskı uygulamanız yeterli,elin içinde cıvıcak kadar basmaya gerek yok,o baskıyı yakalamanız yeterli,tabi kayganlık için uygulamadan önce yüzeye fıslayın biraz ki işiniz kolaylaşsın,yoksa zınk diye takılıyo bazen avucun altından gidiyo :),
kili diyelimki yarım panelde bi yoğruun ki,o üstündeki yapışan kirler iyice yüzeyi çizmesin,bunu panallere göre kendiniz ayarlayacaksınız malum kirlilik dereceleri değişken,videolar çok yardımcı olacak size :)

çok teşekkür ederim pazar günü yapıcam bakalım nasıl olacak kilden önce ve kilden sonra fotoları atarım :)

nokta olan yerleri, ince detayları makro çekerim ;) bu akşam işten çıkamadım hala çalışıyorum alamadım o yüzden kil'i yarın alıcam adamların yeri perpa daymış zaten biran önce alıp yapmam lazım bakalım nasıl olacak.

boyacıya göstermende fayda var yınede ama gaz yagıyla dene cıkartır ben zıftlerı gaz yagıyla cıkartıyorum

mazot denedim ama yemedi birde bu öyle birşey ki ele gelmiyor zift düşmüş ama siyah nokta kalmış gibi boyaya işlemiş sanki.

gaz yagı bulabılırsen dene kardesım olmassa boyacıya gıdersın pasta polış yaparlar

gaz yağı lambası vardı evde eski ama gaz yağı varmıydı onu bilmiyorum :) onuda deneyeyim bakalım hangisi çıkartacak bu noktaları yoksa nivea krem alcam siyah noktalar için :D

en son çare pasta olayına gir,yazık olmasın yeni aracın verniğine :) zift içinde daha önceden dediğim gibi decabit tavsiyem ;)

arkadaslar acil yardımınız lazım. bana karsı focuscluptr.com birleştiler. facebook ta meguiars turkiyenin parlaklık yarısması var kazanan arac kapak yıldızı olacak. o yüzden oy lazım. yardım edinde bişeler yapalım. linki yazıyorum
http://www.facebook.com/photo.php?f...8721980976.389577.280203670975&type=1&theater aracım opek astra g 2011 model. resimde zaten görürsünüz. simdiden t.ettim..

Geri