merhabalar arkadaşlar bende astra g bertone sahibiyim aracımı forumda ki hakan abiden aldım linea rossa aracım yalnız bir sıkıntım var arkadaşlar cd changer ımı çalıştıramıyorum :S bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kılıt bozlumuştur kanka kaportacıya soktur bellı olur gecmış olsun
merhabalar hoşgeldınız ne hatası verıyor changer ?merhabalar arkadaşlar bende astra g bertone sahibiyim aracımı forumda ki hakan abiden aldım linea rossa aracım yalnız bir sıkıntım var arkadaşlar cd changer ımı çalıştıramıyorum :S bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar
direkt astra g'nin 32 pini olmuyor mu ki ?teker teker bulunduğunu yeni öğrendimAnkara ya gitmenizi tavsiye ederim.. Sasmaz sanayi de Opel Garage Hakan abi..
astra g opc konsol ve vectra b mid(omega b mid ile d olur)MAASALLAH lari eksik etmeyin! :]
yol bilgisayarinin 32 pinin baglantilarinin ayri ayri yapilmasi uzun ve cok zor bir is gercekten..
32 pinin ayri ayri yeri bulundu..
Istanbul ici icin isteyenlere ;
cok iyi bir beyinci/elektronikci abim var.. onun vasitasiyla sorunsuz yapabiliriz..
her astra g ye olur!
OPC konsol 210 TL
vectra b mid + 32 pin icin gerekli soket : 180 TL
merhabalar hoşgeldınız ne hatası verıyor changer ?
direkt astra g'nin 32 pini olmuyor mu ki ?teker teker bulunduğunu yeni öğrendim
hiç hata vermiyor dostum cd leri yüklüyorum changer a ama geçiş yapamıyorum cd den cd ye
cd okuyomu ? barı onu merak ettım ona göre bırsey soylemek ıstıyorum buyuk ıhtımalle bozulmuşturhiç hata vermiyor dostum cd leri yüklüyorum changer a ama geçiş yapamıyorum cd den cd ye
cd okuyomu ? barı onu merak ettım ona göre bırsey soylemek ıstıyorum buyuk ıhtımalle bozulmuştur