Astra G Sahipleri Buraya

Burak sattığın pedal takımı comboya uyar mı?
uyar kardesım denemek lazım bendeki orjınaller uymadı zamanında gaz pedalını taslamıstık kenarlarını ama sımdıkı replıca çıkanlar uyuyormuş dırek takmış ıslem yapmadan mesela :)

abi insallah diğer araba diyecemde durumu biliyorsun zaten :D :D
Ona da ben el atmıyorum öylece kalsın, piyasa miyasa da hak getire :D

uyar kardesım denemek lazım bendeki orjınaller uymadı zamanında gaz pedalını taslamıstık kenarlarını ama sımdıkı replıca çıkanlar uyuyormuş dırek takmış ıslem yapmadan mesela :)
Gülüm maksat pedalı sıfırlayalım, bi arabanın herşeyi mi orjinal olur ya bi gram bi şey değişmedi canına yandığımın. Eskidi,yaşlandı, el atmak lazım.

mıllet ben yıne astra gcı olmaya dogru gdıyorum bana 5 cmlık spor yay bulurmusunuz orjınal yaylarlada takaslı olabılır uygun olan (max150 tl) bulan pmden msj atsın

Selam Beyler,

prof, Alman mali, H&R spor yay isteyen varsa 250 TL den vericem, baska bu kalite bu fiyata bulan varsa kacirmasin :)

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=99089
hayırlı satışlar :D:D
mıllet ben yıne astra gcı olmaya dogru gdıyorum bana 5 cmlık spor yay bulurmusunuz orjınal yaylarlada takaslı olabılır uygun olan (max150 tl) bulan pmden msj atsın
hayırlısı olsun kardesım :)

Astra G mi sattım. şuan arabasızım. Yolda beyaz bir astra g görsem dönüp dönüp bakıyorum. Ben arabamı özledim:sorry:

Geri