Meriç sattığı için iyi oldu, heves etmiştik panjuru takıp piyasa yapacağdık, tabi afyonda irmscher dan anlayan kaç insan var orası muamma
abi insallah diğer araba diyecemde durumu biliyorsun zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meriç sattığı için iyi oldu, heves etmiştik panjuru takıp piyasa yapacağdık, tabi afyonda irmscher dan anlayan kaç insan var orası muamma
uyar kardesım denemek lazım bendeki orjınaller uymadı zamanında gaz pedalını taslamıstık kenarlarını ama sımdıkı replıca çıkanlar uyuyormuş dırek takmış ıslem yapmadan meselaBurak sattığın pedal takımı comboya uyar mı?
Ona da ben el atmıyorum öylece kalsın, piyasa miyasa da hak getireabi insallah diğer araba diyecemde durumu biliyorsun zaten
Gülüm maksat pedalı sıfırlayalım, bi arabanın herşeyi mi orjinal olur ya bi gram bi şey değişmedi canına yandığımın. Eskidi,yaşlandı, el atmak lazım.uyar kardesım denemek lazım bendeki orjınaller uymadı zamanında gaz pedalını taslamıstık kenarlarını ama sımdıkı replıca çıkanlar uyuyormuş dırek takmış ıslem yapmadan mesela
hayırlı satışlarSelam Beyler,
prof, Alman mali, H&R spor yay isteyen varsa 250 TL den vericem, baska bu kalite bu fiyata bulan varsa kacirmasin
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=99089
hayırlısı olsun kardesımmıllet ben yıne astra gcı olmaya dogru gdıyorum bana 5 cmlık spor yay bulurmusunuz orjınal yaylarlada takaslı olabılır uygun olan (max150 tl) bulan pmden msj atsın