Astra G Sahipleri Buraya

berk tavan dan mı geçiriyolar ? şaşırdım valla.

burak sende var mı ? ben ekransız ses uyarılı olandan almayı düşünüyorum.

yoksa hiç bulaşmasammı ki ? ????????

valla tavandan falan geçiriyorlar diye biliyorum ama araştırmak lazım ben hiç bulaşmadım hem hoş durmuyor tamponları falan deliyorsun ondan.

berk tavan dan mı geçiriyolar ? şaşırdım valla.

burak sende var mı ? ben ekransız ses uyarılı olandan almayı düşünüyorum.

yoksa hiç bulaşmasammı ki ? ????????
bende hem ekranlı var dı kullandım bı ara hem ekransız kullandım ekransızda baglantı dahada kolaylaşıyor ıcerıye torpıdoya kadar kablo cekmen lazım akranlıda başka bır espırısı yok ;)
Burağım filmi sorabildinmi ?
soramadım kanka ama fılım var rahat ol bana arabanın tavanını olc kac metre genıslıgı uzunlugu hemen telefonla fıyat alıyım

valla tavandan falan geçiriyorlar diye biliyorum ama araştırmak lazım ben hiç bulaşmadım hem hoş durmuyor tamponları falan deliyorsun ondan.
tavandan falan gecırıyolar kabloyu kım demış sana onu dıyenlerle bır daha muhabbet etmemnını tavsıye ederım bunu bu konudan yazdın başka konuya yazma gulerler valla :D
bak adaş arka stop sol tarafa bu park sensorunu cıhazı yerleştırıyosun guzelce elektırıgını gerı vıtes stopu lambasından alıyosun + ve - sını ve stop un ordan 4 sensor kablosunu farın altından tampona delme yok bırsey yok hoperlorude bagaj tentesını tutan sıyah ayaga yapıstırıyosun o kadar bır tampona 4 delık acıyosun olay budur ya adaş :)

img1762pg.jpg

Geri