Astra G Sedan 3.5 mu? 4.5mu ? Lütfen Yardım..

ALoAzraiL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba konu açılmış olabilir kusuruma bakmayın. Tuning Piyasa ile görüştüm ellerinde 4.5 luk yaylar var birde 3.5 luk var benim aracımda 17" jant bulunmakta 3.5 luk takarsam davlumbaz ile lastik arası çok açık dururmu? Yada 4.5 luk alıp aracın konforunumu bozmalıyım. Allah için bana yardım edin çok kararsızım.

3.5 al tak . begenmessen zati degistirirler. bu bir zevkdir herkesin farkli olur. ama ben olsam diorum 3.5 luk takarim

ben 5cm lik aldım 17'' de 3,5 cm lik çok açık olur

Bak yine kararsız kaldım işte :) Bizim buraların yolları çok fena belediye sağolsun bu yüzden 5 likler zarar vermezmi ? Bilemiyorum her zamanki gibi yine kararsızım yine kararsızım :D

bende 18'' jant var. 3,5 düşünüyorum.

Peki karar verdim 5 cm lik yay alacağım peki marka olarak bilgilendirirseniz sevinirim.Hangi marka Yay almalıyım düşüncem Vogland yada Eibach. Hangisi daha iyi olur. Birde bu yayların 5 likleri birbirine uymuyormuş sanırım.Atıyorum voglantın 5 liğiyle Eibachin 5 liği aynı değilmiş düşürme açısından. Bu işler çok karışık işler pahalı parcalar olduğu için deneme yanılma işide yapamadığım için soruyorum kafa ütülüyor olabilirim kusura bakmayın arkadaşlar.

yollar kötüyse yay jant varsa duman olursun :)

eğer yollar gerçekten kötü ise ve 17 jant kullanacaksan kesinlikle 3.5 luk yay al konforunuda pek bozulmasın.
yada maddi imkanın varsa koni sertlik ayarlı amortisör ve yaylarını al bence bu iş yayla bitmiyor...

5 lık yay war edrnedeyım yollar berbat ıcım dısıma cıkıo :)

Arkadaşlar yayla mayla uğraşmadım paraya kıydım ve coilover aldım :D

Geri