astra g sensör sorunu

manisali45

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar,

Aracımda klima problemi vardı kompresörü bozulmuş onu hallettirdim bir kaç gün sonra araç arıza lambasının kontağı açtıkta bir süre sonra sönmediğini fark ettim ( aracı çalıştırınca sönüyor )
bir özel servise gidip arızanın ne olduğunu öğrenmek istedim usta 2 ad. sensör arızalı dedi biri klima gaz basım girişinin orada olan sensör radyatörün yanındaki
diğeri katalitazörden sonra motorun altında arka eksoza giden borunun üzerinde olan sensör dedi arızaları sildi şu an bir şey yok bunları değiştirmessen aracın fazla yakar dedi
bunların tamiri veya temizliği mümkünmüdür tamirleri mümkün değilse fiyatları nerelerdedir
teşekkürler

Hep Klasik cevaplar, "fazla yakar".. Baska turlu kim degistirmeyi dusunur ki.. Servise ve parcacilara nasil is cikacak..

Sensor, yani bilgiyi toplayip beyne ileten araclar.

Nasilsa, beyin de bu ariza bilgilerini alir almaz hemen fazla benzin veya mazot yaksin komutunu veriyor..

Boyle beynin ben ........ ya da boyle ustanin ben ........

Hep Klasik cevaplar, "fazla yakar".. Baska turlu kim degistirmeyi dusunur ki.. Servise ve parcacilara nasil is cikacak..

Sensor, yani bilgiyi toplayip beyne ileten araclar.

Nasilsa, beyin de bu ariza bilgilerini alir almaz hemen fazla benzin veya mazot yaksin komutunu veriyor..

Boyle beynin ben ........ ya da boyle ustanin ben ........

Evet haklısınız
bende cumartesi çeşmeye gideceğim o sensörler sağlam iken 50 tl lik gaz yakmıştı bakalım bu sefer kaç liralık gaz yakacak

Geri