Selamun Aleyküm,
Forumdaki ilk konum umarım yanlış adreste değilimdir.
Başlıktan anlaşıldığı gibi Astra G kasa için bir ses sitemi projem var.
Yavaştan projeyi gerçekleştirmeye başladım ama ufak bir sorunla karşı karşıya kaldım.
Ön Kapılara takmış olduğum Soundmagus Sm 17C modeli mid takımı haporlerlerini teyp ile besliyorum ama yüksek seslerde kapılardan sinir bozucu tıkırtılar geliyor... Sizce bunun için Ne yapmalıyım ?
Ses Sistemi Projem İçin Kullanıcağım Malzemeler ;
Ana Ünite : Pioneer Deh 9350sd
Amfi : Cadence Xenith Xa-125.4
Ön Kapı Compoment : Soundmagus Sm 17C 16CM
Arka Pandizot Compoment : İnfinity 9633i 6x9
Arka Pandizot Subwoofer : Infinity Reference 860w 20 CM
Bagajda Tüp olduğu için kabin yerine pandizot tercihi yaptım.
Şu an aracımda Pionner 6994S Modeli Ovaller yukarıda belirttiğim Teyp, Amfi, Ön kapı mid takımı takılı vaziyette. Yaklaşık 3 Sene oluyor sistemi kuralı fakat Oval haporlemin körüğündeki yırtılma sebebiyle bi güncelleme yapma gereği duydum ve İnfinity 9633i 6x9 Oval İle Infinity Reference 860w 20 CM Subwoofer Siparişimi verdim 1-2 Güne Elimde Olurlar Sonrası Montaj Ve Test videolarını Sizlerle paylaşacağım Allahın izniyle...
Kapı Tıkırtısına çözüm olarak önerilerinizi bekliyorum ?
Forumdaki ilk konum umarım yanlış adreste değilimdir.
Başlıktan anlaşıldığı gibi Astra G kasa için bir ses sitemi projem var.
Yavaştan projeyi gerçekleştirmeye başladım ama ufak bir sorunla karşı karşıya kaldım.
Ön Kapılara takmış olduğum Soundmagus Sm 17C modeli mid takımı haporlerlerini teyp ile besliyorum ama yüksek seslerde kapılardan sinir bozucu tıkırtılar geliyor... Sizce bunun için Ne yapmalıyım ?
Ses Sistemi Projem İçin Kullanıcağım Malzemeler ;
Ana Ünite : Pioneer Deh 9350sd
Amfi : Cadence Xenith Xa-125.4
Ön Kapı Compoment : Soundmagus Sm 17C 16CM
Arka Pandizot Compoment : İnfinity 9633i 6x9
Arka Pandizot Subwoofer : Infinity Reference 860w 20 CM
Bagajda Tüp olduğu için kabin yerine pandizot tercihi yaptım.
Şu an aracımda Pionner 6994S Modeli Ovaller yukarıda belirttiğim Teyp, Amfi, Ön kapı mid takımı takılı vaziyette. Yaklaşık 3 Sene oluyor sistemi kuralı fakat Oval haporlemin körüğündeki yırtılma sebebiyle bi güncelleme yapma gereği duydum ve İnfinity 9633i 6x9 Oval İle Infinity Reference 860w 20 CM Subwoofer Siparişimi verdim 1-2 Güne Elimde Olurlar Sonrası Montaj Ve Test videolarını Sizlerle paylaşacağım Allahın izniyle...
Kapı Tıkırtısına çözüm olarak önerilerinizi bekliyorum ?