ASTRA G TAVAN ANTENİ SÖKÜMÜ ( Bi bakın )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sizin araçlarda nsıl bilmiyorum ama vectra B de dışarda anten yok biliyorsunuz. onun yerine arka döşemenin altında elektronik anten var... teybi değiştirince ona giden gerilim kesiliyo. (sanırım teybin arkasındaki söketten oluyo) anten aktif olabilimesi için teybin remote kontrol çıkışından antene besleme gitmesi gereliyo... ama sizin araçlarınızda nasıl bilyorum:(

Slmlr,

2001 Astra G HB Edition im var.
Tavan anteninin Cubugu kirilmis.
Bilindigi gibi antenin disariya monte edilen siyah alt govdesinde arka cam yikama suyu fiskirtma deligi de bulunuyor.
Yeni bir anten ariyorum, nereden bulabilirim?
ve bu anteni sokup takmak icin tavan ic kaplamasini da sokmek gerekecek mi? Yoksa sadece disaridan mi calisilacak?

hayret ya bu konu sonuçlanmadan nasıl kalmış böyle,
cengiz bey o zamanlarda değiştirmişse konuyu görünce yazar mutlaka..

cengiz bey bunu yapmıştır bence.zira yapamadıysa bunu herhangi bir kullancı kendi yapamaz:)

Serkan konu 29-08-2008, 16:01 tarihinde açılmış
2 yıllık konu.,
Hortlatmışsın:)
konuyu ben değil sururi bey hortlatmış,
tarihe baktığım için o zamanlar çözdüyse dedim hatırlıyordur nasıl yaptığını yazar,,

Slmlr,

2001 Astra G HB Edition im var.
Tavan anteninin Cubugu kirilmis.
Bilindigi gibi antenin disariya monte edilen siyah alt govdesinde arka cam yikama suyu fiskirtma deligi de bulunuyor.
Yeni bir anten ariyorum, nereden bulabilirim?
ve bu anteni sokup takmak icin tavan ic kaplamasini da sokmek gerekecek mi? Yoksa sadece disaridan mi calisilacak?

Arka bagaj kapagını aç.
Tavan kaplaması cırt cırtlı
avan kaplamasını aralayıp anten ve enten soketine ulaşabilirsin.

Tsk.
simdi sira anteni bulmaya geldi../ Izmir de tercihen..

Benim astra g de antenin altındaki çerçevesi güneşten adeta erimiş durumda bunu tavan döşemesini sokerekmi değiştiricez? ve o antenin altındaki siyah çerçeveyi nerden temin edebilirizki.?

Geri