Hayırlıolsun.
Güle,güle kullanın . Güzel paylaşım eline emeğine sağlık.
Güle,güle kullanın . Güzel paylaşım eline emeğine sağlık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun.Bendede 1,4astra var motor kodu z14xe sizin aracın motoruda aynı sanırım.yakıt tasarruf oranını ve gazda nekadar yaktığını merakla bekliyorum.bu günki ölçümüme göre benzinde benim araba 280kuruş ve 100km de 7,45lt yakıyor.ayda 1depo kullanıyorum.sizce ekonomik olurmu benim araca lpg?
abi az önce diğer başlığı okudum 150 kuruşa düştü diyen var. yazın uzun yola gidicem diye düşünüyorum.bide ben çok yakıyor diye az biniyorum lpg olursa daha rahat binerim diye düşünüyorum. ama 280 kuruş 220 ye düşecekse hiç gerek yok ama 150 kuruşa düşerse 1senede çıakr masrafı şu an atiker 950 tl.hemserim ayda bir depo için ve araban bu kadar az yakıyorsa değmez ben sana tavsiye etmistim ama bu kullanım için lpg taktırmak karlı bi is olmaz
Senede 15.000km altında km yapıyorsan hiç bir anlamı yok. Yılda 15.000km yapmalısınki parasını 1 senede cıkartır.abi az önce diğer başlığı okudum 150 kuruşa düştü diyen var. yazın uzun yola gidicem diye düşünüyorum.bide ben çok yakıyor diye az biniyorum lpg olursa daha rahat binerim diye düşünüyorum. ama 280 kuruş 220 ye düşecekse hiç gerek yok ama 150 kuruşa düşerse 1senede çıakr masrafı şu an atiker 950 tl.
abi az önce diğer başlığı okudum 150 kuruşa düştü diyen var. yazın uzun yola gidicem diye düşünüyorum.bide ben çok yakıyor diye az biniyorum lpg olursa daha rahat binerim diye düşünüyorum. ama 280 kuruş 220 ye düşecekse hiç gerek yok ama 150 kuruşa düşerse 1senede çıakr masrafı şu an atiker 950 tl.