astra g x motor egr iptali

kola kabı dayanmaz demişti mahmut kardeş.
benim bi fikrim var..
bauhaus da 1000 küsür dereceye kadar dayanan tüp conta silikon var. onu alsak. örnek temiz bi kartonun üstüne sıksak. sonra mala veya spatula gibi bişeyle yayarak dümdüz yapsak. sonra kurumaya bıraksak. kuruduktan sonra ince halde olan silikon yerinden alıp istediğimiz ölçüde kesip ilgili yere onu taksak.... nası olur sizce.. silikon dayanırmı yoksa hemen delinirmi??

Son düzenleme:
egzozda sensör olan modellerde yakıyor diye biliyorum.kalın sac conta şart abim contacıda 2.5 liraya kestirmiştim.karton silikon dayanmaz eriyip motor bloğuna kaçar mazallah

egzozda sensör olan modellerde yakıyor diye biliyorum.kalın sac conta şart abim contacıda 2.5 liraya kestirmiştim.karton silikon dayanmaz eriyip motor bloğuna kaçar mazallah

o egzosda sensör olan model benimki değildir herhalde :D
(astra g 2000 model 1.6 hb)

sende sadece tek sensör var egzos kısmında... ben bi ara onu söküp güzelce kireç çözücünün içinde iki gece beklettim balata spreyi ile temizledim ve taktım oksijen sensörü oluyor o meret...temizlemeni tavsiye ederim...

sende sadece tek sensör var egzos kısmında... ben bi ara onu söküp güzelce kireç çözücünün içinde iki gece beklettim balata spreyi ile temizledim ve taktım oksijen sensörü oluyor o meret...temizlemeni tavsiye ederim...
onu temizleyince ne oluyor
yeri nerde

z motora da olurmu bu yöntem birde kat iptalinden sonra alt devirlerdee düşüş var biraz egr yi de iptal etsek o devir kaybını oradan telafi edermi acaba

Geri