astra g xenon far görünümlü ampül

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRALBEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRALBEY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aksesuarcılarda xenon ampül yazan ampüller var onlar araçta bir sıkıntı yaratır mı? watt degerleri yuksek oldugu için far camındaki parlaklıgı falan goturur mu acaba yuksek ısıdan dolayı? birde merceksiz xenonlar gibi karsıdan gelenin gözünü rahatsız eder mi? yardım ederseniz sevinirim...

öyle çakma ürünlerle ugrasma. ne iyi bir görüş olur nede güzel görünür.. ugrastiginla kalirsin. karsidakinin gözünü fazla alir. ve hiç iyi aydinlatmaz..
eger normal halojen kullanacaksan. hiç saga sola bakmadan. Osram night breaker al. rengi ne beyaz ne sarı. tam ortasi. ama performans ampülüdür. aydınlatması çok çok iyi. kesinlikle tavsiye ederim. ben onu kullanıyorum.. ve süper..
qicon.png

tavsiyen için tesekkur ederim. daha öncede cok almayı dusunmustum night breakerları ama sonra vazgecmiştim. dıstan görünüsü beyaza baya yakın mı?

Son düzenleme:
selam arkadasım .... benım tavsıyem eger gerçek xenon takmıcaksan sısler farıç kısalarını ve uzunlarının orjınalı bozma :).....tavsıyem

Son düzenleme:
bence alıyosan philips al en kalitelisi o ama pahalıdır.. normal bişe diosan narva var alman malı

imzamdaki fotodan bakabilirsin..xenon var

night breaker forever ;)
aşırı tavsiyemdir.. halajonlerde daha iyi performanslısını bulamazsin.. açik ve net!

teşekkür ederim yorumlarınız için...

tak xenon rahat et..ugrasma beyaz ampuldur falan.tak 6000 yada 8000k tamamdir.

boscun xenon gazıyla ürettiği ampul var fakat piyasaya sürülmedi sanırım diğer uyduruk markaları kullanma

Geri