astra g xenon far görünümlü ampül

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRALBEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya arkadaşlar açıkcası ben Xenon taktırmak istiyorum ama insanları rahatsız etmek istemiyorum. Xenon merceksiz olunca karşı tarafı çok rahatsız eder diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin. O yüzden ben de far ampulü gibi bir çözüme başvurayım diyorum.

önemli olan far ayarının iyi yapılması daha net görüntü istiyorsanız 4300k xenon alın volvonun jipinde merceksiz kullanılıyor mesela
volvo%20xc90%20niot.net%201%20(6).jpg

1_image_for_silan_1671144.jpg
mercedes e 200 de merceksiz xenon

Son düzenleme:
Evet mercedes'i biliyordum da Volvoyu bilmiyordum. İyi ayar yapıldığı sürece sıkıntı olmaz diyorsunuz.. Cezası falan yoktur dimi? Yapılacaklar listesine ekleyeceğim bunuda :)

bu araçlarda merceksiz ama. kullandıkları ampiller modül vs kaç paralık alet..
bizim aldıklarımız gibi 100 150 liralık degil ki. farkta bu zaten..
xeon her türlü iyi para istiyo

bu araçlarda merceksiz ama. kullandıkları ampiller modül vs kaç paralık alet..
bizim aldıklarımız gibi 100 150 liralık degil ki. farkta bu zaten..
xeon her türlü iyi para istiyo
fiyatta önemli fakat volvoda xenon ampülün şapkası var buda bildiğim kadarıyla ışığın dağılmasını etkiliyor
28042007072gj2.jpg

fiyatta önemli fakat volvoda xenon ampülün şapkası var buda bildiğim kadarıyla ışığın dağılmasını etkiliyor
28042007072gj2.jpg

dogrudur elbet etkisi olur. işigi aynalardan yansitip daha güzel bir görünüm saglayacaktir

arkadasim volvo da merceksiz xenon kullaniliyo ama yansitici ayna kismi fabrika tarafindan tamamen xenon ampulune gore sekillendirildigi icin cok duzgun bir aydinlatma oluyor. fakat sizin aracinizdaki yansitici ayna kismi halojen ampule gore sekillendirildigi icin xenon ampulu takilinca cok farkli yerleri aydinlatiyo ve isik dagiliyo. halojen ampul ve xenon ampulun yapisi cok farkli oldugu icin yansiticinin sekli cok onemli...

Desenize halojene devam.. Osram Night Breaker'a doğru yol alıyoruz.. Milletin gözünü kör etmek istemiyorum.

ben önce mercekli far aldım.. sonra xenon taktırdım.. böylesi biraz daha maliyetli ama en sağlıklısı..

Geri