Astra G Yay öncesi Ve Sonrasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel olmus arac, classic g farklı:) yalnız keske her yerini boyatmasaydın cok beyaz olmus orjinal kalabilirdi biraz

konu bir yıl öncesine ait arkadaşlar.yayları sattım zaten ama yaylanmak isteyenler için fikir olabilir tabi...

MErhaba,

Ben de Astra G sedan aracım için yay düşünüyorum.
Lastik ve jant orijinal ölçülerde.
Siz sökmüşsünüz sonradan. NEden söktünüz? Süspansiyon çok mu kötü oldu?

Biraz alçalsın istiyorum ama karar da veremedim. Herkes farklı şey söylüyor.
Bİlgi verebilir misiniz tecrübeli biri olarak?

2008 yılından hortlamış...

Ah astram Ah diyerek cevap vereyim...Sadece yay ile ne konfor kalıyor, ne arabanın stabil yürüyeni, nede aracı kullanırken zevk.Ben tavsiye etmiyorum.Ama yükseklik ayarlı kaliteli bir amortisör takımına bir şey diyemem.

Gökay abi bence orjinalleri daha bi güzel abi be ?

arabayı satalı yıllar oldu forum gerı guncelleme yapıyolar galıba mesajlar bıle sılınmış

Yeni konu açmayayım diye buraya yazayım istedim. Geçen sene astra-g aracımın tüm amortisörlerini monreo reflex ile değiştirdim, şuan ise sanki aracın mevcut olan 11yıllık helezonları artık sertleşmiş gibi geldi, 150tl ye FK nın 3,5cm lik yayını alsam nasıl olur, arabam alçalsın derdinde değilim pek

Yeni konu açmayayım diye buraya yazayım istedim. Geçen sene astra-g aracımın tüm amortisörlerini monreo reflex ile değiştirdim, şuan ise sanki aracın mevcut olan 11yıllık helezonları artık sertleşmiş gibi geldi, 150tl ye FK nın 3,5cm lik yayını alsam nasıl olur, arabam alçalsın derdinde değilim pek
dostum fk helozanlarla zıplarsın sekıyor onlarda :D
eıbahclere bak derım ;)

tmmdır burak sağolasın :D

Geri