astra g ye 17'' jant

mustafa1339

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:( ya arkadaş astra g arabama 17'' ofsetli jant arıyorum çok baktım ama bi türlü içime sinmedi, bana tavsiye edeceğiniz model varsa resimli gönderirmisiniz ?

ya arkadaşlar jant resmi olan yokmu aciiilll beklşiyorum

resim yok ama Konig veya Momo Corse düşünebilirsin fiyatları 1100-1300 aralağında...

ben geçen bi tane astra G de gördüm inanılmaz hoşuma gitmişti bulursam ekleyeyim

Eklersen sevinirim bide şu awa nın beş kollu jantı var arkadaşlar sizce o jant nasıl durur

Seyen 566
seyen566tm7.jpg

işte olay budur beyaz bir astranın üzerinde gördüm hayran oldum tek kötü tarafı bunları takınca ön diskler küçücük kalıyo bu arada Gri astranın üzerinde nasıl durur bilemem şöyle bi ilan var ilan sahibinden büyük foto istersen gri astranın üzerinde görmüş olursun ama benim mavinin üsrinde mükemmel durur kesinlikle
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4137626

Son düzenleme:
ben ofsetli aldım 17 veloche markası

o fotoğraftaki iyi jant ama ofsetli bir jant sizce daha iyi durmazmı ?

benim ofsetliler hoşuma gitmiyor ancak mustang gibi hayvani duran bi araç olması lazım ki ofsetli jant gitsin astra G de çizgilerinden dolayı çok zarif kibar duran bir araç o yüzden yine zarif ve kibar bi jant lazım diye düşünüyorum

bence alınan jantın ofset derecesine bağlı. MEsela Muhammet'in imzasındaki aracın, ofseti piyasada kullanılan araçlardakinden daha yüksektir. Ama yakışıyor. Tabiki çok yüksek değerler olursa güzel durmaz.

Geri