astra g ye 17'' jant

en son ne olur almaya niyetimde var ama ta elazığ daha net fotolar yokmu ? jantlarda çizik eğrilik falan varmı ? lastiklerde balon falan yani net bir şekilde görmek lazım haksızmıyım kardeş???
kardeş sen almaya karar ver hallederiz jant lastigimde bi problem yok dedigim gibi sen karar ver ben jantlarımı ist. yollarım gider bakarsın olursa alırsın birazdan daha net bi fotoyu eklerim

model sormuşsun 17"alıcam demişsin ama olursa ben derimki 18" al.

model sormuşsun 17"alıcam demişsin ama olursa ben derimki 18" al.
18 düşünmedim değil ama arada ailemle de biniyorum bir de 3,5 / 4 cm düşürücem o yüzden almıyorum 17 benim için iyi

kardeş sen almaya karar ver hallederiz jant lastigimde bi problem yok dedigim gibi sen karar ver ben jantlarımı ist. yollarım gider bakarsın olursa alırsın birazdan daha net bi fotoyu eklerim
jantlar güzel karar verince telefonlaşırız sağ ol (toprak)

mustafa alcaksan 16 al derım bende ofsetlı cant var 17 lık cok pismanım aldığıma onumuzdekı ay satıyorum ve 16 lık jant alcam 17 alırsan arabada hıc konfor adına bısey olmuyo bıde ofsetlı alırsan sureklı surtme yapıyo davlunbaza bence 16 al derım 17 ded ecok pısman olursun

keskin kt4 modeli war..benim hoşuma giden bır model bı bak derim ;) ama bana kalırsada 50 yanak 16 inç jant lastık al eğer kalabalık bınıosan ;) dediğim kt4 modelınınde 16 sı baya şık..

3 yıllık konu abi hortlamış:D

mustafa abı bmv aldı zaten konu hort olmuş :D

Geri