Astra G ye isotta kolçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efeastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efeastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün gezerken gördüm bi yerde isotta kolçak takmak dahil 35 lira dedi ve inceledim biraz malzeme çok kötü gelmedi bana yanlız bunun yanları yani nikelaj olan yerleri de siyah ne dersiniz taktırsammı?
Ayrıca astra g için direk uyumlu yazıyor.

117316340.jpg

my.php

my.php
my.php

35 tl çok.
heryerde 25 tl satılıyor

25 e alsam takmasını kendim yapamıycağım için yine bi 10 lira veririm.Buraya yine 2 kişi gitsek 30 a filan yapar diye düşünüyorum ama yakışıp yakışmaması konusunda kararsızım.Kullananlar varsa resim ekleyebilme ihtimalleri varmı?

bende opel varken düşünüyordum.
orjinallerine göre bunlar çok basit kaldığı için almamıştım.

hyr onlar gusel durmuyor taktirma.o paraya tamamen deri olanlar var..siyah deri ..onlar cok sık duruyor.

Bence bulaşma hiç. Çok kötü. Heryerde satılıyor.

Uzaktan banada çok dandik görünüyordu ama yakından o kadar kalitesiz değil gibi geldi:( bide siyahı daha güzel duruyor.Hatta resmini bulabilirsem ekleyim.

Önceki aracım Astra G'ye aynısından taktırmıştım. 30 liraya gelmişti montaj dahil. Bence 30 liraya takılabilecek en güzel kolçak. duruşu da bayağı iyiydi. Foto ekleme şansım yok. Tek dezavantajı el freni oluyordu. El frenini tam çekmek istediğinizde mutlaka kolçağı yukarı kaldırmanız gerekiyor. Tavsiye ederim...

a240320081393eq2.jpg

b240320081399eh7.jpg

takılmış hali de burda sitede biri eklemiş ordan aldım umarım sakıncası yoktur.kromaj yerleri de siyah olunca fazla göze batmaz zaten döşemeyle filan uyumlu olur.

ben taktirdim aracıma siyah komple orjınal gibi duruyor..resım eklerım kısa zamanda..35 liraya almıstm bende. hatta lınkı koyayım bırazdan ınternetten bulup

Geri