Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra G ye Kendiliğinden Kararan dikiz aynası ve yağmur sensörü montajı
valla bende genelde çinli ve almanlarla çalışıyorum zaten arama yaparken shiping turkey'i seçtinmi Türkiye ye gönderenleri buluyor. Ben bu şekilde alışveriş yapıyorum şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım.
ebay.de shipping turkey az işde benimde aldıklarımın %80 nin shipping turkey e yokdur ama ben satıcıyla konuşurum yollar o shippiingi takmam kafaya %90 ı konuşursan yollar çünkü yeterki shippingi öde. adamların taş atıp kolları yorulmuyor neticede ingiltere içi kargolasada kargoya gidicek türkiyeye yollasada onun için değişen bir şey yok.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan... Fotolar için de teşekkür.
Yağmur sensörü için bir sorum olacak. Ben kendi arabam için bakmıştım, z16xe, TIS da bulamadım devresini(2 günlük tis kullanıcısı olarak )
Korkarım sende de bir problem var, sensörü göremedim de. Bi açıklık getirebilirsen sevinirim.
Teşekkürler.
geri vitese nasıl bağladınız peki? bende omega aynısı aldım yakın sayılırlar... benimkinin içinde de motorda var ama switchini monte edeceğimi sanmıyorum... kumanda ile iç aynayı oynatmak çok mantıklı gelmedi... döşemeyi sökmeden takılıyor yani di mi
yok ben aynayı sökmedim. kablolbaı hazırdı. zaten bağlantıdada anlattım 4 adet kablo var. biri + diğeri şase biri geri vitesin şasesi. sonunsucunu bağlamana gerek yok. konuda önde ayrıntılı açıklamam var. sadece sol sigortanın ordaki yeri açtık geri vites şasesi için sonra kablotyu direkten çetik 30 dakika sürdü