astra g yedek anahtar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayhanpak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayhanpak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar yeni aldığım 99 astra g nin 1 tane orjinal kumandalı 1 tane de anhatarcıda 170 tl ye yaptırılıdığı söylenen kumandasız anahtarı var elimde.
aldığım kişi 2.anahtarın kasasının kırıldığını ve yedek anahtar yaptırdığını söyledi.
2. orjinal anahtarı nasıl edinebilirim.bununla ilgili maliyet bilgisi verebilecek var mı?
araçların kontak anahtarlarının kaybolması durumu kaskodan karşılanır mı?

Anahtar hasarsızlığı bozuyor. En azından Anadolu Kasgoda böyle. Ama çok karşık yazmışsınız valla mesajınızı anlamakta çok zorlandım. Şimdi sizin elinizde tek anahtar var galiba.

Anladığım kadarı ile ikinci anahtar kumandasız
oda kumandalı olsun istiyorsunuz.

Öncelikle kumanda çipini ögrenin valeo bosh simens vs 433mhz vs
daha sonra aynı marka anahtar bulunması gerekiyor.
Anahtara uç çekilecek = 30-ytl
İmobilezer çipi konup kodlanacak = 70-ytl

kaskon varsa eger o kolice de kapsıyorsa eger anahtar yenileme degiştirebilirsin serviseden kaskoda bozulma yok bir defaya mahsus olur cebinden ücret odemene gerek yok

arkadaşlar yeni aldığım 99 astra g nin 1 tane orjinal kumandalı 1 tane de anhatarcıda 170 tl ye yaptırılıdığı söylenen kumandasız anahtarı var elimde.
aldığım kişi 2.anahtarın kasasının kırıldığını ve yedek anahtar yaptırdığını söyledi.
2. orjinal anahtarı nasıl edinebilirim.bununla ilgili maliyet bilgisi verebilecek var mı?
araçların kontak anahtarlarının kaybolması durumu kaskodan karşılanır mı?

abi bende fazla bi tane kumanda kısmı var. anahtarcılarda bi cip kodlatıp alırsan bi set anahtar daha yapabilirsin.

benim de kumandalı anahtarın uç kısmı çatlak (anahtar) kullanamıyorum, uç kısmını da ebyada buldum ama guvenemedim yanlış gelir diye. Türkiyede sadece uç kısmı satan yer var mı ki?

benim de kumandalı anahtarın uç kısmı çatlak (anahtar) kullanamıyorum, uç kısmını da ebyada buldum ama guvenemedim yanlış gelir diye. Türkiyede sadece uç kısmı satan yer var mı ki?

uzun çizgi tutuyorsa al bence, birşeycikler olmaz

Ebaydan alma onu alıp kargosuna ayrı anahtarcıda çektirmesine ayrı para vereceksin. daha masraflı olur

Anahtarcılarda var o çekip verirler sana daha ucuza gelir..

7f1b_1_sbl.JPG

Son düzenleme:
Eğer anahtarcıda TRANSPONDER CHIP denilen plastik kısım varsa anahtarcıda yaptırın. ebaydan alışverişin çekinilecek bir tarafı yok hatta forumda çeiştli ihtiyaçlarını ebaydan karşıayan çok kişi var. hatta ebaydan neler aldıklarını görseniz çık şaşırırsınız.

Geri