astra g yedek anahtar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayhanpak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
detaylandırma

benim şu an iki anahtarım var.birisi orjinal diğeri anahtarcıdan çektirilmiş.
birtane de mokia arkadaşın resimde yolladığı gibi kırık olan orjinal kasa var.

Ebaydan alma onu alıp kargosuna ayrı anahtarcıda çektirmesine ayrı para vereceksin. daha masraflı olur

Anahtarcılarda var o çekip verirler sana daha ucuza gelir..

7f1b_1_sbl.JPG

img3243smallky5.jpg

benim anahtar bu resimdeki kısımdan çatlak, anahtarcılar bildiğim kadarıyla farklı anahtar kodlayıp yapıyor. ben orjinal kumandaya yapılmasını istiyorum. Bu amahtara yapılabilcek bişey var mı? tavsiyeleriniz nelerdir? anahtarı en son kontaktan zar zor çıkarttım...

Kenan 20-yada 30-ytl ye sa resmini verdiğim ucu işleyip takarlar anahtarın sıfır olur.
Anahtar kodlamayı felan nerden çıkarıyorsun ne alakası var.
sadece kırık ucun değişecek..

Benim kodlamadan bahsettiğim yeni anahtar yapıyorlar ve kumandasız oluyo. Ben gittigidiyorda bir arkadaşla mesajlaştım bu anahtarın sadece ön kısmıyla ilgili, yaklaşık 50-60 tlye gelir dedi.açıkçası bana biraz fazla geldi o yüzden şipariş vermedim. O resmini verdiğiniz anahtar da sadec ebayda var sanırım. İlginize ve cevaplarınıza teşekkür ederim...

Ne alakası var kenan yeni anahtar yapmıyorlar ben o aynı ucu anahtarcıdan aldım ben çekip taktı.
Opel logısu olan bi anahtarcıda bulabilirsin bulunmayacak bişey değil.
Kumandalı anahtarını götür bunun ucunu değiştirmek istiyorum de bukadar.
Biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz ama sanırım sen kendine yardımcı olmak istemiyorsun..

Son düzenleme:
Cengiz abi sizi anlıyorum ama ben eskişehirde bütün anahtarcıları gezdim yapılacak birşey yok diyorlar. bana bulabileceğim yer söyleyin gidip alayım. servise de sormadım pahalıdır diye. benim sanssızlığım eskişehirde olmam sanırım...ilginize çok teşekkür ediyorum...

Ben Diyarbakır da gittiğim ilk anahtarcıda buluyorum sen Eskişehirde bulamıyorsun enteresan.
İstersen bakim uygun derse alıp göndereyim sana.

şimdi elinizde arabayı calıştıran yedek bi anahtar var anladıgım kadarıyla
yanii immonuz sizde mevcut o güzel
size sadece kumanda yapılacak ve ucu yapılacak
işte aşşagı yukarı sizin immonuz yeni kumadnaya koyulur 100 lirayı filan bulur.
ama aracın gelmesi gerekiyor
isterseniz yaparız
ulus ta yerimiz var anahtarlarınızı getirin bakalım en uyugn çözümü ayarlarız
opelin orjinal kumandaları suanda mevcut elimizde halledilmeyecek bişey değil yanii

Ben Diyarbakır da gittiğim ilk anahtarcıda buluyorum sen Eskişehirde bulamıyorsun enteresan.
İstersen bakim uygun derse alıp göndereyim sana.

Cengiz abi ilginiz için gerçekten teşekkür ederim, siz bana daha önceki mesajlarda fotoğrafını koyduğunuz bu ön kısmı göndereceksiniz değil mi? aslında aynı şeyden bahsediyoruz ama mesajla bazen yanlış anlaşılabiliyor. heryerde bulabilirsiniz deyince ben bu duruma çok şaşırdım. çünkü eskişehirde her gördüğüm anahtarcıya girip soruyorum, ona bişey yapılamaz diyor. gerçi benim diğer anahtarım da kumandalı ama bazen diğerini de kullanmak gerekebiliyor.(aracı babamla ortak kullandığım için) 30 tl yi aşar mı? çok pahalı değilse ve siz de bulabilirseniz memnun olurum... tekrar teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Evet Kenan ön kısım resimdekinin aynısı sorayım fiyatını ben o ucu 30-YTL ye çektirdim. Ama illaki bulunur.
sorayum ham ucu haber veririm sana. Alır çektirir taarsın anahtarına.
Anahtarcılar bi enterasan adam adamlara şunun ucunu değiştir diyom adam anahtar diyince agzlarını imo dan açıyolar kmanda kodlama şöle böle yok abuk sabuk konuşuyorlar.
Kardeşim köyden gelmedik biliyoruz sen dedğimi yap yorum yapma dedim artık.
Muhtemelen sizin ordaki anahtarcılarda öyle: )

7f1b_1_sbl.JPG

Son düzenleme:
Geri