Video yok?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ADAMIM 6 litre motor dediğin zaman spor araçtan biraz fazlası oluyor biz şuanda 2000 cc bir aracı tartışıyoruz meseleyi başka boyutlara taşımana gerek yok gsı gibi bir aracın neler yapabildiğini öğrenmen yeterli sana şukadar söylüyorum o arazi aracı dediğin Q7 i kendi aracınla geç sana benim arabayı vericem hiç bir zaman boş konuşmuycaksınbenim 4 çeker dediğim arazi sınıfı anlamındaydı. iyi okuyup anlarsan SUV kavramının orda geçtiğini görebilirsin. 6lt motora sahip spor bi aracla o bahsettiğin mercedesi gecersin adamım. fazla takma kafana bunları sen ...
bak arkadaşım;ADAMIM 6 litre motor dediğin zaman spor araçtan biraz fazlası oluyor biz şuanda 2000 cc bir aracı tartışıyoruz meseleyi başka boyutlara taşımana gerek yok gsı gibi bir aracın neler yapabildiğini öğrenmen yeterli sana şukadar söylüyorum o arazi aracı dediğin Q7 i kendi aracınla geç sana benim arabayı vericem hiç bir zaman boş konuşmuycaksın
mantıklı düşünelim mini sonuçta 1.6 istediğin kadar yükle yine 1.6 nereyekadar kardeşim astra 2.0 sonuna kadar rolling yapıpta fark attığım araçları saymaya kalksam burdan karşıya yol olur ama emin olun 1 tane alan olmadı en son audi Q7 ile kalktım adam arkamda kayboldu bekledim rolling yaptım gene boy boy aldım isterseniz izlesene com da vsl 77 yazın bazılarını seyredin
peki kardeş ozaman bu ne anlama geliyo porsche jipte dediğin gibi sonuçta bir jip normal bir spor otomobil geçsinde göriyim yada mercedes 6000 cc jiplerini geçte göriyim dediğin bana göre saçma ve ayrıca 4 çeker dediğin zaman subaru ve evo da 4 çeker