Astra GSİ C20XE ((34 MTE 79))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C20XE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
berkerciğim maşallahı var gsi ın..yoruma gerek yok c20xe denince akan sular durur biliosun..kazasız belasız kullanman dileğiyle..:rock

çok güzel renk ve çok bakımlı bir araba kazasız belasız

Kazasız Belasız kullanmak nasip etsin Berker abi araç gerçekten çok diri duruyo ayrıca rengiyle de gerçekten tam istediğim GSİ darısı benim başıma:D bakalım biz böle diri makinalar bulabilcezmi:(

Güzell, maşallah kazasız belasız.

Kazasız Belasız kullanmak nasip etsin Berker abi araç gerçekten çok diri duruyo ayrıca rengiyle de gerçekten tam istediğim GSİ darısı benim başıma:D bakalım biz böle diri makinalar bulabilcezmi:(

hayırlısı burak insallah daha guzelleri sana nasip olur.kazasız belalız...

bu mte 79 astrayı yaklaşık 5 senedir ben bakımlarını yaparım ve bu arabanın makinesi tam anlamı ile süper sorunsuz bir makinedir kaporta boyada senin ellerinde kendine gelmiş demekki araba gene emin ellerde
bu arada geçen sana taktığım dereceli egzantriklerlede bayaa güçlendi makinen hadi kazasız belasız kullanman dileğim ile şu chıp ide taktıkmı işi tmm dır

bu mte 79 astrayı yaklaşık 5 senedir ben bakımlarını yaparım ve bu arabanın makinesi tam anlamı ile süper sorunsuz bir makinedir kaporta boyada senin ellerinde kendine gelmiş demekki araba gene emin ellerde
bu arada geçen sana taktığım dereceli egzantriklerlede bayaa güçlendi makinen hadi kazasız belasız kullanman dileğim ile şu chıp ide taktıkmı işi tmm dır

sağol yalçın abi. chip im var simdilik fakat motorun ayrıntılı bi sekilde elden geçmesi gerek.en kısa zamanda sendeyim insallah..

Geri