astra gsı mı yoksa eskih leon supra mı

astra gsı mı yoksa eski leon supra mı drag

• Kullanılan toplam oy
    41
seat cupra astra ya cup yapar ssssffffiiii diye seste çıkarttırır (her ikiside satndart iken)

2.0 çupralar orjinal olarak 200 ve 240 hp. ister 200, ister 240 hp olsun hepside orjinal olmak kaydıyla benim düşüncem çupra opeli geçer. ancak bu araba kadar arabayı kullanan da önemli.
240 hp dersen burada var bi tane hız manyağı iranlı bir doktorda, bmw ler bile baş edemiyor.

Gri leonu mu diyorsun Türker abi ?

yok orduda bi siyah bi kırmızı var bildiğim
benim dediğim siyah olan cupra değil top sport olması lazım o da 180 bg...

evet azizin leon u bende duydugumda sasırdım ama oyleymiş yani gsı da patapat osman ın samsundan özel yapmıs arabayı 200 beygir olmus hafifletilmiş arkada koltulra yok kople çelik borularla kaplı:D

evet azizin leon u bende duydugumda sasırdım ama oyleymiş yani gsı da patapat osman ın samsundan özel yapmıs arabayı 200 beygir olmus hafifletilmiş arkada koltulra yok kople çelik borularla kaplı:D

azizin arabası güzel temiz araba ama 200 bg ve hafifletilmiş astrayla boy ölçüşemez tabii...

osmanın arabası dediğin sanırım sarı renk sitede resimleri vardı çok güzel o araba...

biri atmosferik birisi turbo astra hafif cupra ağır iş şöförde biter her koşulda ;)

Geri