Astra gsi sfi lexmaul

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan by gsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallahh..ibo son dragta yoktun,gerçe makınada yoktu pıyasada 6 tane araç gelmiş o kadar :) aralıkta gelıonmu?

:) sonere sevgilerimle güzel maşallah :D

Elinize sağlık, güzel işler çıkarmışsınız fakat biraz da göze hitap etse fena olmazdı.

Elinize sağlık, güzel işler çıkarmışsınız fakat biraz da göze hitap etse fena olmazdı.

yavaş yavaş göze de hitabı olacak ama bu sezonu atlatırız böyle seneye nasipse değişk şeylr vr planda zaten dört çeker, turbo fln ama nasip tabi.

wideband mutlaka al derim.. biraz bilimsel yaklasalim yaww :)
eprom da yazilan map, senin aracin setuplarina gore ise ok.. genelde epromlar std lere max ne alabilirsek alalim diye oluyor.. haa faydasi tabii ki var ama en dogrusu yolda yazmak..

velasil guzel olmus aracin, maasallah tekrardan..

eywallah teşekkür ederiz. wideband alcaz zaten bu gidişle zengin - fakir ne olduğu belli değil :) bu arada eprom çok sağlklı değil gzl bi yazılım şart.

maşallahh..ibo son dragta yoktun,gerçe makınada yoktu pıyasada 6 tane araç gelmiş o kadar :) aralıkta gelıonmu?

gç giittim kardeşim o gün araba az olduğunu öğrendim arabayı götürmedim. 19 aralık da gzl olur gibi bakalım nasipse gidicem.:)

ibrahim son yarıslarda aracı begenmedim mavi arac gibi yurumuyordu .......arac yurumuyor pempe olan....

Geri