Astra GTC Hakkında Herşey

Ynt: Astra GTC Hakkında Herşey

arkadaslar arac ile ilgili bindigimde en cok etkilendigim nokta: yan aynalardan baktıgınızda arka tarafa dogru uzanan tasarım harikası cizgiler. hatta showroomdaki aractan cıkamamıstık yaklasık 25 dk arac icinde en ince ayrıntılarına kadar inceledik arkadasımda her aynadan baktıgımda gaza gelirim gaza basarım demisti.  evill2

srd link' Alıntı:
arkadaslar arac ile ilgili bindigimde en cok etkilendigim nokta: yan aynalardan baktıgınızda arka tarafa dogru uzanan tasarım harikası cizgiler. hatta showroomdaki aractan cıkamamıstık yaklasık 25 dk arac icinde en ince ayrıntılarına kadar inceledik arkadasımda her aynadan baktıgımda gaza gelirim gaza basarım demisti.  evill2
Opel gercektede var siyah gtc satilmis yaziyor yoksa onami baktiniz.

bulent_tnt link' Alıntı:
Opel gercektede var siyah gtc satilmis yaziyor yoksa onami baktiniz.

ben opel ataköydekine bakmıştım. ici özel taba kaplanmış beyaz renk 1.4 140

srd link' Alıntı:
ben opel ataköydekine bakmıştım. ici özel taba kaplanmış beyaz renk 1.4 140

o arabayı gördüm belki 2 ay oldu hala satılmadı mı? sanırım 18 jantılıydı...

hala duruyor. ekstradan taba rengi kaplama yapmışlar araca zengin bi görüntü katmış

Video daki GTC de xenon yok. Sinyalleri far içine almışlar. İyide etmişler, çünkü hb lerde sinyal çok saçma bir yerde. Fakat GTC de AFL+ alınca sinyaller ne oluyor? Yada 90 derece aydınlatan o sarı ampüller mi olmuyor?

ilk test bu degil diye biliyorum ben sarı bi gtc vardı oydu galiba ilk detaylı test

srd link' Alıntı:
ilk test bu degil diye biliyorum ben sarı bi gtc vardı oydu galiba ilk detaylı test
o Gtc yi İzmir buluşmasında biz de test etmiştik :D
Opel Türkiye'ye ait bir araçtı
97406475.jpg

dscf6203f.jpg

img0295ehg.jpg

Doğan park etmişti hatta :)
Astra Gtc 2 (www.opelsizasla.com)

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=4004.0

Bu arada İstanbul Fuar'da bir sarı gtc daha vardı
Tanıtım yapan kişiye plakasını sordum 35 deyince biz bu aracı test etmiştik dedim
ama bizim İzmir'de test ettiğimiz aracın Pistten çıkıp pert olduğunu söyledi
Doğan sana herhangi böyle bir bilgi ulaştı mı, yoksa stand sorumlusu yalan mı söyledi
pek doğru bilgi gibi gelmedi bana

Geri