astra gtc kaput oldu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hepinize teşekkür ederim.

benzın pompasının sigortasına bakarak başlayabilirsin tedaviye mesela.... bende de olmuştu ordan biliyorum. bir sıgorta yuzunden arabayı yakıyordum.

Havalar biraz ısınsın kurcalamaya başlıyacam olmadı servis çağıracam umarım sigorta gibi basit birşey çıkar ama pek zannetmiyorum. güzel araba ama böyle sorunlar olunca benimde arabayı yakasım geliyor. satsam aynı paraya daha güzel hatta emsali bişey bulamıyorum.

Geçmiş olsun Can'cım.
İnşallah kısa zamanda çözersin , sorununu.

arabaya 300 cc benzin alırsa böyle olur siz siz olun arabaya can gibi minibüs muamelesi yapmayın.
can-abi maltepe kaç km
kişi-15 km
can- 30 krş çarpı 15 km = 4.5 bi bu kadarda dönüşte yakasa 9 10 lira atalım yeter
kişi- aracı bozmasın
can- bişi olmazz

hahaha deniz özetlemiş can seni :) en son 1.5 sene oldu görüşeli ozamanda aynı şeyi yapıyordun hahahaha

Kaput oldu ne demek merak ettm ?

Geçmiş olsun.

almancada da bozulmuş ,kırık anlamına gelir

gecmıs olsun :(

marş a basıyorum marş alıyor ama motorda hayat yok çalışmıyor.

Bu durumdaki en kötü seçenek ise beyin arızası. Ne yazıkki tamiri yok. İnşallah değildir.

benzin pompasıdır büyük ihtimalle, kolay gelsin

arabaya 300 cc benzin alırsa böyle olur siz siz olun arabaya can gibi minibüs muamelesi yapmayın.
can-abi maltepe kaç km
kişi-15 km
can- 30 krş çarpı 15 km = 4.5 bi bu kadarda dönüşte yakasa 9 10 lira atalım yeter
kişi- aracı bozmasın
can- bişi olmazz

İyi yerden yere burdun beee :D günümüz şartlarında az benzin aldığım doğru ama 9-10 tl değil 30tl 30tl - 30 tl de zaten 10 litre bile etmiyor. : )))

birşey olmaz konusunda ben yerden yere vurduğumuz tipoyuda megane yide şehir içinde az yakıtla kullanıyorum hiç bir şey olmadı astra ise daha 33,000 km de 20,000 km de ateşleme bobinide canası.

hahaha deniz özetlemiş can seni :) en son 1.5 sene oldu görüşeli ozamanda aynı şeyi yapıyordun hahahaha

görüşmeyeli hakikaten uzun zaman oldu hayırsızlıkta bende bir kaç defa çağrını görmüştüm. mesleki deformansyon olsa gerek açil durum olmadıkca yanımda telefon taşımıyorum olabildiğincede telefonla konuşmuyorum : ((((

teşekkür ederim.

Geri