Astra Gtc Mi Astra Twintop mu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34DK3855
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34DK3855

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1 hafta önce opel corsa aracımla takla attım ve aracım pert oldu ailem bana bi şey olmamasından dolayı istediğim arabayı alcaklarını söylediler ... ve bu iki araç arasında kaldım sizce hangisi ? twintop dediğim cabriolet yanı .. .2 side sıfır alınırsa derı koltuk full olcak şekılde dusunun ?

öncelikle geçmiş olsun..

bence twintop'ı tercih et.. renk seçeneklerini bilmiyorum ama siyah dışında bi renk bulursan onu al...

biri cabrio digeri coupe sen bilirsin mesela ben daha yeni gtc aldim ama ikisi farkli segmentler zevkine hangisi uyarsa onu al ben cabrio alcak olsam kesinlikle bi e 46 kasa bmw yi dahi astra twintop dan daha oncelikli tutardim

tatışmasız twintop üstü açıkken muazzam gözüküyo

benim tercihim kesinlikle GTC twintop biraz promlemli bi arac tavan bakımından cok sorun yasıyo bi tanıdığımda var ayda 1 gidiyo tavan problemi yüzünde servise

Yorumlarınız İçin hepinize teşekkür ederim ewt bende astra twintop a karar verdim gerçi buna takla dan sonra karar vermiştm ama kararsız kalmıştım ama şuan kararsızlığımı geçtim kendımı bıldım bıleli cabrio arabam olma isteğim war ancak kazada eğer ölmüş olsaydım ( ki mucize eseri kurtuldum) bunu deneme şansım olmığcaktı o yüzden böyle bir kararın içine girdim insan hayatını karamsarlaştırmamalı yaşayabilceği en son şeye kadar yaşamalı ölümlü dünya !

tekrar geçmiş olsun...her iki modelde aynı isimde olmalarına rağmen ASTRA olarak birbirinden çok farklı kitleye hitap ediyor...

GTC için panoramik on cam ve deri döşeme..
Twintop CC yapısı ( coupe-cabrio, metal tavan ) ...

aslında karar vermek oldukça zor... ne istediğini düşün ve tercihi kendin yap... zaten yapmışsın ok ama olur da aklın tekrar karışır die :)

kararını kesinleştirelim biraz :p bu arada uzaktan kumandadan üstü açılıyo ki süper bi olay
1024x7682id3.jpg

Tekrar takla atmayı düşünüyorsan Twintop alma, tavanı sağlam bir araba al...

astranın cabriosu bence şahane. opc değilse gerisi yalan. anladın sen onu ... :D

Geri