Astra Gtc Mi Astra Twintop mu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34DK3855
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben cabrio araba sevmediğim için cam tavanlı GTC tercih ederdim.Ama cabriosu daha şekil..

bu metal tavanların ilerisi için çıkaracağı sorunları düşünürsek GTC daha mantıklı geliyo bana.. ama twintop çok şekil

twintop biraz ağır kalır 1.6 turbo alcaksan twintop al bence düz 1.6 alcaksan gtc tercih et cam tavan beyaz renk gtc süper...

Ben cabrio araba sevmediğim için cam tavanlı GTC tercih ederdim.Ama cabriosu daha şekil..

:confused:

yorumunuzu anlayamadım.. cabrio araba sevmediğinizi ama astra GTC ye cabrio yu tercih edeceğinizi mi söylüyorsunuz? doğru mudur?

saygılar

GTC kafandan açılır tavan olmamasında kaybediyo bence

:confused:

yorumunuzu anlayamadım.. cabrio araba sevmediğinizi ama astra GTC ye cabrio yu tercih edeceğinizi mi söylüyorsunuz? doğru mudur?

saygılar

biraz karışık olmuş haklısın düzelteyim;

Cabrio araba herzaman daha şekildir fakat ben cabrio araba sevmediğim için GTC'nin sunroof'lu olanını tercih ederdim

biraz karışık olmuş haklısın düzelteyim;

Cabrio araba herzaman daha şekildir fakat ben cabrio araba sevmediğim için GTC'nin sunroof'lu olanını tercih ederdim

ok açıklama için teşekkür

cabrio twintop sınıfında astra oldukça hoş estetiğe sahip rakipleri içinde ise 4 parçalı tavan mekanizmasıyla EOS da oyle ancak megane CC arka tarafta biraz kopukluk mevcut,
GTC ise 2 kapılı olmasına rağmen kardeşi 4 kapılı modelden daha uzun ve daha alçak tavana sahip, daha sivri ön tasarım ve yüksek bel çizgisi ile oldukça güzel bir tasarım. panoramik ön cam seçeneği sınıfında tek.

Panaromik ön cam seçeneği nedir?açabilrmisiniz biraz?

Tartışmasız Twintop..
Bu araçla tatile , maça , eğlenceye gitmek ayrı bişey :)

Panaromik ön cam seçeneği nedir?açabilrmisiniz biraz?

http://www.opel.de/comp/configurato...07992!1213607729456?imageSize=fulls&view=side

panoramik ön cam,
normal ön cama daha fazla alana sahip bir cam seçeneğidir.

normal cam bitiş noktası a sütununun tavana bağlantı hizası iken panoramik cam tavan neredeyse b sütununa kadar uzanır. böylece daha ferah bir iç mekan ve daha iyi görüş açısı sağlanmış olur*

*(gökyüzü ve üst bölge için)

Geri