Astra GTC

aracı uzunca süre satmayı düşünmüyorsan yaptır derim ben yaptırcam uygun yer bulursam ve maddi durumumu düzeltirsem :D
yapılırkende videosunu veya fotosunu cekersin satarkende neden boyandıgına dair gösterirsin o zaman hiç bişe olmaz ;)

800-1000 arası opc tampon yerler hiç güzel yapamıyor en azından o fiyata birebir yapmıyorlar.birebir yapan yerler 1250ye falan buluyor boya hariç
orjinal opc tampon servistede 3000 ile 3500 arası fiyat :)

3000 - 3500 çok can sıkıcı fiyatlar olsada kaza esnasında kendi parasını çıkartıyor.

Şu ana gördüğüm fiber OPC tamponların işçiliklei çok zayıf, ve ilk bakışta orjinal olmadıkları anlaşılıyor. diğer bir sorun ise kaza olayı. Allah korusun herhangi bir önden çarpmada direkt olarak kırılır ve emmesi gereken enerjiyi ememiyeceği için size de zarar verebilir. Ben de OPC tamponu düşünürken, sisler ve çerçeveleri hariç Gedizler bana 3 yaş parça indirimi ile 1200TL demişti orjinal tampona, oraya bir bakın isterseniz.

Yok illa fiber diyorsanız da sitede bir arkadaş (Bahadır sanırım) orjinal tampondan fiber kalıp çıkartıp yapıyor, fiyatı da 650TL idi en son

Şu ana gördüğüm fiber OPC tamponların işçiliklei çok zayıf, ve ilk bakışta orjinal olmadıkları anlaşılıyor. diğer bir sorun ise kaza olayı. Allah korusun herhangi bir önden çarpmada direkt olarak kırılır ve emmesi gereken enerjiyi ememiyeceği için size de zarar verebilir. Ben de OPC tamponu düşünürken, sisler ve çerçeveleri hariç Gedizler bana 3 yaş parça indirimi ile 1200TL demişti orjinal tampona, oraya bir bakın isterseniz.

Yok illa fiber diyorsanız da sitede bir arkadaş (Bahadır sanırım) orjinal tampondan fiber kalıp çıkartıp yapıyor, fiyatı da 650TL idi en son

sisler ve cerceveler hariç 1200 lira fiyat dedilerse bence cok iyi fiyat gedizlerle konusmak lazım o zaman.bahadırla konustum ben boya dahil degil o fiyata artı panjurda logosuz pankur oldugu için iyi bi görüntü vermiyo.orjinal opc panjuru istersen onun içinde ek bir fiyat veriyorsunuz.

Geri