astra h 1.3 cdtı cosmo yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okan_730
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okan_730

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar:) aranıza yeni katıldım.yeni aldığım opel astra h 1.3 cdtı cosmo kullanıcısıyım..fakat araç hakkında bilgileri bulamıyorum forumda yani kısacası aracın yabancısıyım..bazı özelliklerini kendim keşfettim bi kaç sorum olacak aynaları katlanır olabilmesi için aynaların motorlu olması gerekliymiş ve aynalarım zaten motorlu bunun nasıl olduğunu bilen burda paylaşabilirmi?birde araçta coming-leaving home varmış sanırım araçtan inerken farlar 1 dk sonra kapanıyor fakat aracı açtığımda farlar neden yanmıyor? saygılarımla..

farların 1 dk kadar sure ıle yanması ıcın aractan ınmeden once bır kere selektor yapmanız gerekıyor aracı stop ettırdıkten sonra. araca bınınce farlarınızın yanması gıbı bır ozellık yok zaten.acarsanız yanar

evt o özelliğini biliyorumda arkadaşlar vardır dedi ama ben bi türlü bulamadım yada yok bilmiyorum servise gitmem lazım herhalde..aracım 2007 model

2007 modelllerde katlanır ayna yok. Dolayısı ile aynalarınızda motorda yok. 2009 cosmolarda mevcut

durrrr gitme servise :) bende de cosmo var :) fallow me özelliğinden bahsediyosan kontağı kapat selektör at yaklaşık 45 sn kadar yanar.ışıklar düğmesinin solunda auto yazar onda tutarsan hep gündüz yanmaz ama hava karardığında otomatik yakar ki özelliği bu.akşam binersen arabana direk farları açar çalışır.daha birsürü varda saymakla bitmez aklınıza gelirse yazın cvplamaya çalışırm :)

Bu özellik 2005 astra h Enyoj da da varmı acaba :D:D

Ya ben aracı 2.el aldım ama SporPaket falan mı hıc bılmıyom.. Nerden anlayabilirim bunu yaa ???

Geri