Astra H 1.3 CDTİ Emme Manifoldu Sökülmesi,Temizlenmesi

297 settir. İçinden sadece teki lazımdır sana ondan. O da tek yoksa kitlerler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Epc işyerinde geçince bakarız ama en kötü çıkan conta kullanılabilinir durumda olabilir emme tarafı olduğundan

Victor reinz marka emme manifold contası var bi sitede. Nasıl markadır?

İşte emme manifoldunun sökülmüş hali. Yalnız araba Sinop merkezde, ben ilçede kalıyorum. Whatsapp'tan geldi resimler :D Bu üstü temizlenmiş hali. İnsanın içi kararıyor :maden: Orjinal contasını bulana kadar akla karayı seçtim. Serviste takım olarak var sanırım 297TL. Victor reinz vardı bi yerde 40TL. Sonunda otostrat sitesini aradım oradan buldum 75TL orjinal gm :) Ama yarın kargoya verecekler 2 gün yatacak arabam :( Neyse hayırlısıyla olsun gerisi önemli değil.

Ekli dosyalar

• IMG-20150216-WA0001[1].webp
    IMG-20150216-WA0001[1].webp
    62.4 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG-20150216-WA0000[1].webp
    IMG-20150216-WA0000[1].webp
    50.5 KB · Görüntüleme: 123
140bin civarında ben de söktüm, egr dahil temiz sayılırdı.

Sebebi; yakıt ve devirli kullanım sanırım.

140bin civarında ben de söktüm, egr dahil temiz sayılırdı.

Sebebi; yakıt ve devirli kullanım sanırım.

Ben aracı yeni aldığım için benden önceki kişinin bana bıraktığı eser:sopa: Buna rağmen arabanın çekişinde gidişinde bariz güç kaybı yok iyi yine performansı. Bakalım temizlenince ne olacak çok merak ediyorum. Şahlanır umarım:sulanma:

Ben aracı yeni aldığım için benden önceki kişinin bana bıraktığı eser:sopa: Buna rağmen arabanın çekişinde gidişinde bariz güç kaybı yok iyi yine performansı. Bakalım temizlenince ne olacak çok merak ediyorum. Şahlanır umarım:sulanma:

Fark bariz belli olacak :)

Geri