Astra h 1.3 cdtİ wÜrth kullandim sİz kullanmayin

muratcemgenc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Eyl 2015
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Merhabalar,

Çok da detayli yapmadiĞim daha Çok kulaktan dolma Şeylerle aracima Önce borpower atmiŞtim daha onun etkİsİ geÇmeden bİr delİlİk daha yapip wÜrth dİzel yakit katkisi ekledİm.Çok pİŞmanim aracini seven hİÇ kİmseye tavsİye etmİyorum ÜrÜnÜn İÇİnde su mu var tİner mİ var bellİ dİİl.tİner gİbİ kokuyor 10 kere yikadiĞim ellerİmden kokusu hala ÇikmiŞ dİİl.umarim aracima bİr zarar vermez ve bİr daha bu tÜr ÜrÜnlerİ kullanmaya tÖvbe edİyorum.

Hadİ dİyelİm borpower uyduruk bİr ÜrÜn ona kandik para verdİk.
Bİr de wÜrth Ü Öven Övene anlamadim bu İŞİ.

Israrla sÖylÜyorum aracini seven bu katkilari atmasin.
İnŞallah benİm aracima da zarar vermez.

Saygilarimla
teŞekkÜrler
 
Yakıt katkısına bir şey demem ama bor katkısının o kadar masum olduğunu sanmıyorum ürünü kötülemek değil ama iki araca kattık benim araç kol vurmaya başladı arkadaşın aracı conta yaktı bu kadar tesadüf olmaz diye düşünüyorum. Benim araç malum opel arkadaşın aracı reno idi. İkimizinde aracı elimizde patladı.
 
würth yakıt katkısı belli periyotlarda,talimatına uygun kullanılırsa sorun çıkaracak birşey değildir... defalarca kullandım herseferinde farkı hissettim hemde farklı 2 aracımdada... mazot azken attıysanız ve endişe duyuyosanız depoyu fulleyin
 
Borpower'in etkisi geçmeden Würth'ü koyduysanız sorunun tam olarak Würth'ten kaynaklandığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ve böyle bir başlık atabiliyorsunuz? Borpower denen ne idüğü belirsiz kimyasal, Würth ile birleştiğinde bir tepkime oluşmuş olamaz mı?

Sorun tamamen kişisel kullanım ya da uygulama hatası ile alakalı bence. Uzun zamandan beri her aracımda Würth enjektör temizleyici ve farklı Würth ürünleri kullanırım zerre kadar sorun yaşamadım. Şu anki aracımın motoru konu başlığındaki motor ile aynı ve 3,5 yıldır düzenli olarak Würth enjektör temizleyiciyi sorunsuz kullanıyorum.

Bu konunun başlığını asla hak etmeyecek, hele hele Borpower ile yan yana bile anılmayı hak etmeyecek kadar kaliteli bir markadır Würth.

Yakın zamanda en son bakımda da kullandım ve sorunsuz çok şükür...

gyJNrL.jpg
 
Son bir haftadır bu enjektör temizleyici işini motor ustalarına iyice sordum. Hedkes ayfı telden çalıyor. Kimi yarım depoya koy diyor. Kimi aman abi enjektörleri patlatırsın mutlaka fulle diyor. Kimisi o eskiden di yakıtlar kötüydü atıyorduk bakımdan sonra diyor. En son güvendiğim bi abim boşver hiç bulaşma gerek yok dedi. İlla atacaksan bakımda atki filtren temiz olsun enjektörlere su veya pislik gitmesin dedi.
Bende 55.000 km deki aracıma daha uzun bir süre böyle bir katkı kullanmamaya karar verdim
 
haklısınız

sanıyorum ürün üzerime dökülmüş kazağıma sinmiş biraz ondan kokudan kurtulamadım neyse.

şu an için yakıt tasarruf göremedim.borpower ı yaklaşık 1 ay önce kullanmıştım.yakıt tam da kullandığımda 1 litre civarı arttı belki de hava soğuduğundandır.
zaman zaman kullanımıma göre yakıt artıyor sanırım.
dizelde yeniyim galiba bu paniğim on yüzden.
her ne kadar sürçi lisan ettimse affola.

saygılarımla
 
würt katkısını amcamın focusa aldım yarım depoya belirtilen kadar koyup performanslı kullandığımda şehir içinde devirsiz kullanım sonrası oluşan herşeyi temizledi sanırım. aldığımda ani ara gazlarda ve dip gazda duman atan araç şuanda atmıyor. zaten ford arabası duman atarak gidiyor dpf olmadığı için . şimdi kendi focusumla karabüke gideceğim cumartesi kalan şişedekini ona atıp performanslı kullanımla gideceğim. bunda duman olayı yok ama etkisini kesinlikle bir şekilde gösterecektir.
würth enjektör temizleyiciyi sorunsuzca kullanabilirsiniz yani...
 
İki kez würth'ün benzinlisi için olanını kullandım , sorun yaşamadım bir süre sonra üçüncüyü kullanmayı düşünüyorum.
 
Kardeşim Karabük neresinden bende Karabük'te yaşıyorum siz hangi işle meşgulsünüz merak ettim
 
Geri
Üst