- Konuyu Başlatan
Murat Bey o konu kapandı..ama illa zorlicam diyorsanız sorun değil..ben bu yakma olayını tamamen şoföre bağladım artık..Yada şans..Bütün astralar böyle yakıyo olsa forumda ardı ardına yakıt sorunu çok yakıyor diye konular açılmazdı..Ayrıca siz o konuda varmıydınız ben hatırlamıyorum eğer yoksanız konu kapanalı kaç gün olmuş kuyruk acınız neyki böyle bişeyi ıspatlama yoluna gittiniz..Biz tamam dedik kapandı o konu..İnsanlarla insan gibi konuştuk başkalarıyla başka türlü..Ama sonuçta kapandı..
Ama yinede kıyasladığınız aracın 1.6 olduğunu unutmayın..1.3 ile yarışıyorsa gayet başarılı demektir..
Fatih Kardeşim,
Ben o konuya katılmadım kavganızı bölmedim ama okudum yazılanları.Ve güncelde neyin ne olduğunu göstermek ıstedim.şartlar elverdi düz yolda denedim.O değilde nıye ustunuze alınıyor ve bu kadar sinir yapıyorsunuz anlamadım.
"kuyruk acınız neyki" kelimesi de ayrıca çok TERBİYESİZ ce bir kelime ve manasını bilmeden kullanmayalım.Yaşın küçük öğrenirsin inşallah.
Ayrıca sen tamam deyince ben konu açmayacam mı??
Bende dahil birçok kişi merak edip konu açıyor.İşte ASTRA 1.3 CDTI bunu yakıyor...!
Ben farkındaysan araç kıyaslamıyorum.Çok yakanlara ASTRA nın ne kadar yaktıgını gösterdim.FOCUS falan benı ilgilendirmez.Burası OPEL forumu ve OPEL hakkında bilgi verdik.
Büyütecek birşey yok.
Agrasif olmana da gerek yok.
Bişey diyende yok.