"Astra J" ye kotu, alinmaz, performansi kotu diyen arkadaslara sesleniyorum; Hazirlanin birazdan adamliginizi bile birakmayacaklar forumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Astra J" ye kotu, alinmaz, performansi kotu diyen arkadaslara sesleniyorum; Hazirlanin birazdan adamliginizi bile birakmayacaklar forumda
kardeşim cevabın için tşk ederm arabam exper raporunda 90hp verdi downpipe ve yazılım kayseride yok sanırım nasıl olacak bu işker nedir açarmısın biraz
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAMAMEN hikaye?
Minicik gövde?
Astra J HB, güncel kasa Doblo'dan daha uzun. Vectra C'den ise sadece 200 mm daha kısa ama daha geniş.
Sedan Astra J ise Vectra C'den uzun ve geniş. Bil istedim...
Valla yuvarlak yapısı sebebiyle ufacık gözüküyo benim gözüme. Vectra C ile kıyasladım vectra köşeli olduğundan bi hayvani duruyo, astra daha kibar ama ağırlık olarak ağır. Yakıştırmıyorum bu ağırlığı Astra J ye. Aynı jenerason Leon 1200kg iken Astra 1500 kg olunca tabi ki gözümden düşüyo araç ve bence iyi değil. Hele D sınıfı dinazor gibi Vectra C den ağır olması soğutan sebepler. Tek başına incelendiğinde tabi ki güzel araç ancak muadillerinden çok ağır olması, 1.4T motorun muadillerine göre aşırı vasat kalması, bari güç vermiyor adam gibi yakıt tüketimi düşük olsun dediğimizde de yakıt tüketimiyle de yüz güldürmeyişi her türlü bu arabadan soğutuyor.
Söz konusu olan Astra J 1.3 olsaydı, o zaman tabi ki fikrim değişirdi. Mesela 1.6CDTI da beğenmediğim bir araba. Golf 1.6TDI 3.5 litre yakarken neden astra 1.6CDTI 5 litre yakıyor gibi sorular ttakılıyor insanın aklına
Bir de ayıp ediyosun hocam, ben vectra B yi bile beğenen insanım, hiç bişeyi beğenmiyo demişsin
Astra J = Verimsizlik. Astra J'nin tanımı bu.
Berbat güç/ağırlık oranı, Dışarıdan kalıplı geniş bir araç izlenimi uyandırmasına rağmen arka taraftaki çok kötü diz mesafesi, ön çapraz noktalarda görüş sorunları gibi gibi.
Yukardada belirtilmiş vectra c 'den sadece 20 cm kısa bir araçta arka taraf nasıl bu kadar dar olur.. Tam bir mühendislik hatası..
Verimsiz motorlara ve yakıt tüketimine değinmeye bile gerek yok..
Tek iyi yanı konforun yanında sunduğu çok iyi yol tutuş..
Allah'tan K kasada tüm bu eksiklikler giderildi.. Konuyu sonuca bağlarsak H'den j yerine K Kasaya geçiş yapılmalı.