Selamın Aleyküm uzun süredir girmiyordum foruma Astra h 1.3 cdti sedan ile geri döndüm 3 yıl stock kullandıktan sonra 111.yıl aracıma yazılım yaptırdım 90 hp 200 nm den 120 hp hp 260 nm soft yazılım yaptırdım dr.ecu da yazılım sonrası sakin kullanımda yakıt azaldı performans arttı 4.cü vites 80-140 km hızlanması 14 saniye oldu düz yolda orjinal hali 20-21 saniyeleri buluyordu.önceden 190 km de kalan arac simdi 210 km yi cok rahat görüyor düz yolda..egr off yapıldı biraz katalizörle kullandım tıkandı biraz kat söktük ama az duman atma var dip gazda çok aşırı duman yok memnunum bütün dizellerde dip gazda duman atma var en güzeli de klima açınca bayılmalar bitti şehir içinde önceden 7.5 lt civarı yakıyordum yazılımdan sonra aynı yolda 6.5 litre yakıyorum bulunduğum yerde 2 tane dik yokuş var yokuşlar olmasa 6 lt yakar yazılım yaptıracaklara tavsiyem işin uzmanında yaptırın ve sizinle bir sorun olduğun da ilgilenecek olan firmalarda yaptırın
Yazılım yaptırıp sürekli gazlayınca orjinale göre daha fazla yakar yazılımda az yaktırmak ve cok yaktırmak sizin elinizde
Yazılım yaptırıp sürekli gazlayınca orjinale göre daha fazla yakar yazılımda az yaktırmak ve cok yaktırmak sizin elinizde