Volant ses çıkarır arızalanırsa bunların youtube seslerine bakabilirsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sesleri cok benzetemiyorum ama benim sıkıntıyı videoya alabilirsem atarim.TesekkurlerVolant ses çıkarır arızalanırsa bunların youtube seslerine bakabilirsiniz
Sesi duyabilirsek daha iyi bir yol üretebiliriz o yüzden hani bilmeden şunu diyemiyoruz fuzuli masraf ettirmeyelim
Video cektim ama buraya yukleyemedim %100 olunca iptal oluyor.Sesi duyabilirsek daha iyi bir yol üretebiliriz o yüzden hani bilmeden şunu diyemiyoruz fuzuli masraf ettirmeyelim
Dogrudur.Acaba video uzun mu geldi yoksa boyutu mu büyük bilmiyorum.50 snlik videoHani üstad sesi alamadığımız için net bişey demedi zor oluyor hatta öyle oluyor ki ornek kartel koruma yamulmuş benzinli araç astra h dizel gibi çalışıyor du tak tak sesi bulamamış lar baktık tampon aralarından muhazafadan cıktı
Bugün sanayideydim yine zincir ve volant degil deniyor bana.Ses var diyenler enjektörü gösteriyor.Su videoyu bi yukleyebilsem keşkeGeçmiş olsun inşallah sorunu çözersiniz.ama zincirede volanada baktırın mutlaka