Astra H 1.3cdti Easytronic

malikcelik

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar selamun aleyküm aracım 1.3 easytronik Astra h araçta 1 ve 2. Vitesteyken ayağı gazdan çrince fren yapılmış gibi bir yığılma yoğun trafikte iğrenç bir durum başına gelen varmı şimdiden teşekkürler

benim arac ta aynı sekilde. bence arac gazdan ayagını cekince ufaktan gazlasa sorun olmayacak yeni araclarda ufaktan gaz veriyor.

Usta ben çözdüm sorunu Allaha şükür çıkma bir gaz kelebeği aldım çözüldü tabi ilk önce temizlettim o olmayınca çıkmayla değiştim düzeldi şükür

• Beğen
Tepkiler: tezcankozan
Usta ben çözdüm sorunu Allaha şükür çıkma bir gaz kelebeği aldım çözüldü tabi ilk önce temizlettim o olmayınca çıkmayla değiştim düzeldi şükür
Hocam bu 1.3 cdti astraların baş belası bir şey. Çözüm bulmanız cidden çok başarılı bir olay. Bir arıza kodu falan verdi mi araç ? Nasıl teşhis koydunuz ? Bende hep bunun egr kaynaklı olduğunu düşünmüşümdür. Boğaz kelebeği hiç aklıma gelmemişti. Ben ara ara söküp kendim temizliyorum. İlk 1.000 km çok yumuşak oluyor sonra dediğiniz gibi 1-2 vites özellikle sıkış trafikte işkence.

Tebrikler bende değiştireyim bari. Parçayı nereden satın aldınız. İyi günler dilerim

Hocam bu 1.3 cdti astraların baş belası bir şey. Çözüm bulmanız cidden çok başarılı bir olay. Bir arıza kodu falan verdi mi araç ? Nasıl teşhis koydunuz ? Bende hep bunun egr kaynaklı olduğunu düşünmüşümdür. Boğaz kelebeği hiç aklıma gelmemişti. Ben ara ara söküp kendim temizliyorum. İlk 1.000 km çok yumuşak oluyor sonra dediğiniz gibi 1-2 vites özellikle sıkış trafikte işkence.
Usta normalde arıza ışı yakmıyodu ama firenle gaza basılı tutup kontağı açınca göstergedeki arıza kodlarında p2103 gaz kelebeği aktüatörü arızası vardı. Zaten benim gaz kelebeğinde bir tamir işlemi yapılmış benden öncesinde usta tespit etti sıfırı yok çıkmasınıda ankaradan buldum 3.000 tl ye kargoyla yolladılar. Allaha şükür rahatladım. İnşallah sizde çözersiniz

• Beğen
Tepkiler: İlkerhg
Tebrikler bende değiştireyim bari. Parçayı nereden satın aldınız. İyi günler dilerim
Usta sıfırını bulamadım çıkmasını ankaradan buldum kargoyla yolladılar 3.000 tl

Geri