Astra H 1.6 1.6v Yeapp :))

maximize

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Astra H 1.6 Vogtlant 3.5cm Sıkı ve Basık Sayfa 2:)

06082008548.jpg

06082008546.jpg

06082008549.jpg

06082008550.jpg

06082008551.jpg

Evt arkadaşlar buda benim yeni doğuş bebeğim sıfır çıkardım alalı 3 hafta oldu hala yeni kokusu üstünde aaracı aldığım gibi önceden sipariş ettiğim sonar ledli stopları taktım cam kenarı nikelajları astra eşik nikelajları kısa anten stobel korna vs.. ufak tefek değişiklikler yaptım.Şimdi yaylarını değiştirmeyi düşünüyorum 3.5cm vogtland aldım salı günü elimde olur angelları piyasada yoktu oda 2 gün önce gümrükten gelmiş satışına baslıyorlar.Şimdilik bunları yapmak istiyorum ileride opc ön tampon jant lastik tesisat olayına girmek istiyorum bakalım kısmet şimdiden herkeze teşekkürler.

Son düzenleme:
ledli stoplar cok yakısmıs güle güle kullan keşke yaylarını 5 cm alsaydın almışken bende 3.5 dedim hep ama iyikide 5 almışım 5 cm bile pek fazla düşürmedi 3.5 alsam pişman olurdum fotolarıda koyiim.Bu arada 5 eibach bnmkiler

bende 3.5 şuan ideal die düşüdüm.ileride bakarız artık :)

güle güle kullan stoplar herkesinde dediği gibi çok güzel olmuş.. bu arada arka plakalığın ampullerinide mi değiştirdin??

güzel kazasız belasız kullanın gökhan evet plakalığın lambasını değiştirmiş arkadaş bu ara baya moda ztn :D bende değiştrdim serviste taktılar parada almadılar 2-3 milyon gibi bişe güzel ama bildiğin beyaz ampül takıyorlar küçük bişe kaç volt bilmiorm ama :)

güzel kazasız belasız kullanın gökhan evet plakalığın lambasını değiştirmiş arkadaş bu ara baya moda ztn :D bende değiştrdim serviste taktılar parada almadılar 2-3 milyon gibi bişe güzel ama bildiğin beyaz ampül takıyorlar küçük bişe kaç volt bilmiorm ama :)

tamam aykal tşk ettim ilk işim o olcak:)

arka ampuller yan ampuller park ampulleri hepsi mtec takım çifti 10 lira yanlız :) ledli olmuyor sigortası atıyor.Takacaksan mtec tak arkadaşım sağlam ve uzun ömürlüdür.

Geri