Astra H 1.6 1.6v Yeapp :))

sağolun arkadaşlar sonarların fiyatı 300 YTL- çıtalar 50 YTL- bu arada yaylarımıda taktım şimdi angelları bekliyorum yeni resimlerini en kısa zamanda atarım :D

31082008581.jpg

31082008585.jpg

31082008586.jpg

3.5cm vogtland yaylarımı geçen hafta takmıştım işte resimler yerle bir değil ama yol tutuş tamamen değişti en ufak ses takırtı yok zaten çok büyük bir fark olmadı.

Son düzenleme:
gerçekten 10 numara olmuş astralar ztn çok güzel ufak dokunuşlarla mükemmel oluyorlar

bence de çok güzel olmuş..o kadar çok düşmemiş ve havada da kalmamış.tam ayarında..;)

1 ay sonra ben de takıorum 3.5 luk yay,yol tutuşu baya farketti mi?

değişti çok sert makaslara virajlara girebiliyorsun konturol tamamen senin elinde aracı sen hükmediyorsun sağı solu oynamıyor kesinlikle.

Peki sertlik olarak olumsuz etkisi oldu mu konfor açısından. Aşırı sert yaylar takınca bu sefer de at üzerindeymiş gibi tüm engebeleri hissettiriyor otomobil. Türkiye yolları da malum :(

şimdi söyle bişey astralar yeterince yüksek 3.5 cm yayla çok büyük bir fark olusturmuyor tam kıvamında arkaya üç kişi bindir.gene tık ses duyamazsın.konforda sorun yok çok derin büyük çukurlarda yaylar birbirine değebiliyor onunda çözümü su hortumu :) iki üç baklaya geçirmek yeterli oluyor.

Geri