Astra H 1. Yıl bakımı, Ankara servis tavsiyesi

Ben arabanın 15000 bakımını Reis te yaptırmıştım 220 milyona (Carbon clean dahil 6 taksit) malolmuştu. Genel olarak memnundum. Hatta yine reise giderim diyordum. Fakat daha sonradan yağı kontrol ettiğimde motor yağını fazla koyduklarını keşfettim bugün aracımı götürdüm yağı çok koymuşsunuz diye. Açıp baktılar, yağ bariz fazla ama yok o fazla değil normal deyip geçiştirdiler. Daha öncede forumda duyduğum lafları söylediler (Fazla yağı motor kapağından atar, keçelere zarar verir falan filan) yani geçiştirdiler. Aslında adamların işi çok yoğun birazda hak vermek lazım ama umarım bir sorun olmaz. Bence motor yağın değiştiyse sende seviyeyi bir kontrol et :=)))))))

Uyardığınız iyi oldu, gerçi faturada 4 litre yazıyor fazla değil gibi ama gene de kontrol edeyim.

Merhaba arkadaşlar,
Geçen sene Aralık ayında aldığım benzinli Astra H aracımın yıllık periyodik bakımı geldi çattı. Araç 10.000 km'de, yağı 15.000 gidiyor dediler, sizce bu bakımda değiştirirler mi? Birinci yıl bakımı kaç liraya mal oluyor? Ayrıca Ankara'da Reis'in servisini kullanan oldu mu? İyi midir? Ya Opan ya da Reis düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Opis'te Haydar bey var. İskitler de sana yardımcı olur. Çok iyi bir arkadaştır.

Geri