- Konuyu Başlatan
slm
tesekkür ederim. sızın aracta astra h 2.0 turbo sanırım dgrumu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vazgeçtim. Leon Fr için satıcaktım gecenlerde deneme fırsatı buldum.. Görsel olarak benı hala cezbedıyor ama yınede ıkna olamadım. Kendı aracımın yakıtı vs karsılastırdıgımda gıdısı vs. istemedım oyuzden vazgectım.
Biraz aracıma masraf edicem yazılım+egsoz ilk olarak 850tl+600tl ilk fırsatta izinimi beklıyorum..
sizin aracta sonradan neler yapıldı ekstra.. egsoz+yazılım+downpipe+dump valve .. vsvs sizden birkaç bilgi kapabılırm nelerı nerde nasıl yaptıgınızla ılgılı
Aynen bende baskı balatayı 92bınde degıstırdım. Vmax dusunuyorum bnde gorustum ama malatyadan gıt gel olmuyor oyuzden hep ızınlerı beklemekteyım malesef. Downpipe 76mm? mi?aldıgınızda varmıydı?kendınız mı yaptırdınız.? bnde yaptırcam downpipe + cut out orta susturucuya .Bana adanadakı usta 76mm yapalım felan dedı oyuzden sorayım dedım Blow off da cok ıstıyorum ama ayar vıdalısı oluyormus basınc sorunu yasamadan nasıl halledebılırım onuda cok arastırdım aslında.