Astra h 3.5 mm yay

yay takmak cok mu zor bir islem... tekerlegi cikarttiktan sonra fazla zahmeti var mi... neden sordum burada patlamis lastigi 8 ytl ye sokup tamir edip geri yerine takiyorlar da... teker basi 10 ytl alsin hadi yay icin... duz hesap 320 ytl oldu o zaman...

montaj için 80 ytl çok...

En fazla 30-40 liraya yaptırırım.ihtiyacı olan olursa pm atsın...

dostlar ben 3.5 eibach taktırdım araba çok tatlı bir görüntüye büründü virajlada harika ama bazı çukurlarda tok toook die bi ses geliyo sizce nedendir yardımcı olabilecek varsa sewinirim

dostlar ben 3.5 eibach taktırdım araba çok tatlı bir görüntüye büründü virajlada harika ama bazı çukurlarda tok toook die bi ses geliyo sizce nedendir yardımcı olabilecek varsa sewinirim

Yaylar birbirine çarpıyodur. onu yayı taktırmadan önce yaya hortum geçirerek önleyebiliyormuşsun.

arkadaslar benim araba spor paket spor yay varmis bu normallerle arasinda nekadar fark vardir.bana benim arabanin arkasi yüksek geliyo acaba benim yay kaclikdir

ABCD0002.JPG

H&r 3,5.

Ekli dosyalar

• Görüntü027.webp
    Görüntü027.webp
    75.6 KB · Görüntüleme: 31
yok abi takmış adamlar zaten o hortum standartmış orjinal yaylardada var arkalar mükemmeldi önler lastik yanaklarına kadar düştü çukurlardada amortisörlerden took took sinir etti beni söktürdüm abi bugün 35mm işi olmadı 2gün kaldı arabada sona söktüm isteyen varsa satabilirim 2 günlük yay faturasınına gösterebirim isteyene

280TL olan 3,5 luk eibach ları nerde buldunuz?

Geri