Astra h' a en uygun xenon kit nedir acaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnjoY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnjoY34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kısa zaman içinde aracıma xenon kit almayı düşünüyorum. servisle görüştüm 325 tlye takıyorlar. acaba daha uygun ve daha kaliteli bir şeyler bulabilirmiyim

ben bosch takmistim 12000 k harika duruyor

aksaray piyasasında çeşitli xenonlardan faydalanabilirsin 150 liraya takıyorlar hatta :) daha ucuzunu da arama bence

Sevise gidip boşuna o parayı verme derim. Yukarıdaki arkadaş gibi gidip de 12000K da taktırma hem hiçbir şey göremezsin hem de trafikte milletin gözünü alırsın. Sana tavsiyem en fazla 8000K taktırman.

Serkan'ın da dediği gibi 150 liraya bile xenon var artık. Alırken yedek ampüllerinin kolay bulunmasına ve ballast garantisi olmasına dikkat et yeter. Ben kendime Sentinel Marka almıştım gayet memnunum

kısa zaman içinde aracıma xenon kit almayı düşünüyorum. servisle görüştüm 325 tlye takıyorlar. acaba daha uygun ve daha kaliteli bir şeyler bulabilirmiyim

hangi serviste 325 acaba

hangi serviste 325 acaba
opel odak
aracım daha 2 aylık olduğu için eğer dışarda xenon taktırmam durumumda aracın far beyni ve farları garanti dışına çıkıcak ondan serviste taktırmayı düşünüyorum

yalanlarını yıyyım ben.
ben merceklı taktım harıka bır sekılde calısıyor.bır o kadar daha koy merceklı takarsın...

opel odak
aracım daha 2 aylık olduğu için eğer dışarda xenon taktırmam durumumda aracın far beyni ve farları garanti dışına çıkıcak ondan serviste taktırmayı düşünüyorum

arkadaşım benim aracımda odaktan çıkma 6 aylık farlar kısalar + sisler 8 K xenon yaptım hiçbir sorun yok fiyatta toplam montaj dahil 400 TL Silivriye yolun düşerse yardımcı olurum :) far sensörü yağmur sensörü yada silecek motoru yakma gibi sorunları war bu aracın bende araştırarak taktım saygılar... :)

yalanlarını yıyyım ben.
ben merceklı taktım harıka bır sekılde calısıyor.bır o kadar daha koy merceklı takarsın...

anlamıyosun sanırım aracım garantisi var. garanti dışına çıkmasını istemedğim için serviste taktırmayı düşünüyorum. ama bu zamana kadar çok az far sorunuyla karşılan gördüğüm için dışarda taktırtıcam. yorumlarınız için teşekkürler :)

arkadaşlar garantili araca farın altına led taksam dayline dediklerinden herhangi bi sorun olur mu garanti dışı kalırmı

Geri