Astra h' a en uygun xenon kit nedir acaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnjoY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Garantiyi bilmemde yakışmayacağı kesin bence hiç bulaşmayın led işine ;)

Bende Sentinel kullanıyorum 2 yılı devirdim. Fiyat/Performans olarak güzel. Ben 200 tl den aldım 2.5 sene önce :)

Garantiyi bilmemde yakışmayacağı kesin bence hiç bulaşmayın led işine ;)

Bende Sentinel kullanıyorum 2 yılı devirdim. Fiyat/Performans olarak güzel. Ben 200 tl den aldım 2.5 sene önce :)
sentinel ne bi resim koysanız :D ben ebaydan şunu buldum bu ürünün youtube da videolarına baktım astra h da süper görünüyordu fiyatıda 5 dolar kargoyla.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-x-...r_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e5c138330

bugn baktım tamponla far arasında boşluk var cuk die oturuyor. üstten alanda var alttan alanda var . üsten alırsam sırıtır da alttan aldım mı orjinal olur. forumda bi arkadaş arıza yakar dedi ona çare bulunamadı mı bi çözümü yokmu

bence o arabaya piyasa malı xenon gitmez.ben olsam philips photon 8000k işini görür

en güzeli serviste taktırmak tuzluysa tuzlu bi sorun oldumu paşa paşa hesap sorarsın

isterseniz sisler için elimde sıfır kutusunda 8000k monza xenon kit var kendi aracım için almıştım astra h vardı bendede aracımı satınca taktıramadan kaldırlar kutusunda garanti belgesi falan herşeyi vardır hiç çıkartmadım bile devil_berk22@hotmail.com adresimi eklersen konuşabilirz

Marka olarak birşey söylemiyeceğim ama 6000K - 8000K arasında ki tercih noktasında 6000K nın çok daha güzel olduğunu söylemek isterim.

beyaz da siste yağmurda görünmüyor :S mavi taktırmak iyi fikir ama oda güzel durmuyor.

Sislerde Mavi de işe yaramaz.Olcak şöyle 3000k Xenon

images

Üstte 4300 altta 3000k varmış. :)

hem yasal hem performansı iyi hem görüntüsü

4300K

marka olarak mtec iyidir ama fiyatı pahalıdır daha uygun birşey ararsanız canbus beyinli olan çin malları haric hepsi aynıdır örnek olarak bbs fena değil

Geri