astra h a ne kadar verilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan h.t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aralık ayında 2005 model 137 binde 2 parça lokal boyalı siyah astra h 1.6 LPG'li elegance easytronic cam tavan aracımı 25 bine bayiye verdim. lpg de sıkıntı yaşamıştım. birde size tavsiyem cam tavana sakın aldanmayın, bozuk yollarda tıkırt gıcırtı yapıyor. birde geçen yaz güneş perdesi arızalanmıştı serviste 570 tl ye değişti. bilginiz olsun.

evet arastırıyorum 25 bin civarına düzgün dizel bulunmuyor.

@volkansan sanırım bu cam tavan işi biraz şans benim arkadasımda var cam tavanlı dizel astra h onun sunroofunda en ufak bi sıkıntı yok.Gecen bir arabaya baktım sunroof inanılmaz gec acılıyordu ve acılırken inanılmaz ses cıkartıyordu.Sahibi uzun zamandır acılmıyor o sebepten yagsız kaldı arada toz birikmiştir flan dedi ama sogudum o an bi.
Arastırmalarıma devam ediyorum ama :) inşallah düzgün bi elegance bulurum gönlüm elegance da ama elimdeki paraya düşük km li njoy rahat bulabiliyorum.Benimde kafam karısık :)

fff

Hocam fiyat cok bence 100bindeki araca.sunroof ta pek kullanilan birsey degil gereksiz bir donanim soyliyim. bence sunroof olmasi fiyatini yukseltmez hatta bence dusurur hep problem cikartan biryerdir her turlu aracta....

29 binde nokta hatasız 2008 model enjoy+sp otomatik+sunroof 28,50 ye aldım.lpg yok.bence km çok önemli 100 bini devirmiş bi araba bakımları zamanında yapılmamışsa muhakkak problem çıkaracaktır.

aracın km si biraz fazla modeline göre. Fiyat kırmaya sebep. O donanımda sorunsuz temiz araç 25 eder bence maksimum.

sahibinden de 43261493 ilan nolu araç

Geri