- Konuyu Başlatan
Hocam bence almayın araç on numara yapılmış olsa bile bizim millet tavan,kaput ve bagaja Önem veriyor.kaput ve bagaj bi nebze gözardı edilebilir ama tavanı komple boya olan aracı hiç kimse almaz.
iPad'dan gönderildi .
Yok hocam almadım zaten. Dediğiniz gibi tavan büyük sıkıntı :\
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:57 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:48 ----------
Eee resmen o araç ben takla attım diyor gibi geldi bana. Türkiyedeki araç piyasasına göre alsanız bile satışta ciddi sıkıntı çekersiniz diye düşünüyorum
imlada ve yazımda kusur olursa affola...
Samsung 5830i ile gönderildi
Beni yanlış anlamayın ama çok büyük bi falsosu olmadığı sürece sadece resmine bakarak taklalı demek çok doğru değil. Ama satış konusunda haklısınız.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:15 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:57 ----------
Abi önceki mesajımda ben size ne demiştim , işte demek ki tezimde haklıymıştım , hemen oradan koşarak uzaklaşın , araba boyalı dıye değil , satan kişi dürüst olmadıgı için.... Gecmiş olsun ucuz atlatmışınız.
O konuyu açıklym hemen günahı vebali kendi boynuna tabii ama benim gördüğüm satıcı adam düzgün bi adamdı. ilandaki saçmalık ise bilmedikleri için ancak öyle bi ilan açabilmişler. Teşekkürler. Bu arada detaylı expertiz yaptırmadan araç alınmaz aman dikkat