Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anladığım kadarıyla beyaz ampullerin hiçbiri yağmurda göstermiyor..o zaman orijinale devam..ama onlarda tam göstermiyor..ışığı az..şöyle güçlü ama karşıdakini rahatsız etmeyen , yağmurda iyi gösteren bir seçenek yok mu?..
anladığım kadarıyla beyaz ampullerin hiçbiri yağmurda göstermiyor..o zaman orijinale devam..ama onlarda tam göstermiyor..ışığı az..şöyle güçlü ama karşıdakini rahatsız etmeyen , yağmurda iyi gösteren bir seçenek yok mu?..
eğer sadece ampül arıyorsanız ve kuvvetli ışık versin istiyorsanuz philipsin power2night serisi var şu anda en iyi ampülleri yada x-treme serisi philipisin bu rünüleri normal ampül serisleri içinde performans ürünleridir ama ucuz olduğunuda sanmıyroum en son 2 yıl önce arkadaşa almışdık power2night 80 tl idi.. şimdi belki düşmüşdür fiyatları..
teşekkür ederim...bugün sanayide arkadaşın biri zenon takalım dedi..most marka..çin işi sanırım..90 lira fiyat ve 2 yıl garanti dedi...bunun uyanında osramın hiper yazan bir ampulunü gösterdi.5000 kelvinlik...50 liraydı..bir de başka bir ampul gösterdi colormatik bu dedi..yani kısacası kafam karıştı..araca arıza ışığı yaktırmak ve sonra bununla uğraşmak istemiyorum..birde bu ampul-zenon karmaşasını çözmem lazım...açıkçası zenona girmek istemiyorum..
xenon zararı olmaz arıza ışığı voltajdan kaynaklı bir şey bende çok sıkıntı çekmişdim uzun süre arıza yakmayan balastlar falan en son araya kapasitör taktırdım arıza olayı çözüldü bence iyi kaliteli bir xenon taktırın mümkünse eğer xenon istemiyorsanız philipisin yukardaki performans serisi ürünlerini tercih edebilirsiniz netten alabilirsiniz.