Astra H Angel + Mercekli Far Taktım İsteyen Baksın

şimdi xenon 8000k h7 mtec aldım 2 aya kadar mercdekli alıcam ama mercekli farı almak sorun deil sorun işçilik tamamen işçilik eger iyi işçilik olmadıgı zman dedidigim gibi buhar sıkıntısı oluyo saol kardesim ilgilendigin için eger almayı düsünürsem msj atarım

Cok basarili olmus kazasiz belasiz insallah

çok güzel olmuş inşallah 14 gün sonra gelen aracıma hiç düşünmeden yaptırabilirim...

10 numara olmuş hayırlı olsun

angel +xenon ne kadara patladı toplam =?

Arkadaşlar konu çok eski ama cevap yazarsanız sevinirim,benim araba da Astra 2004 H Elegance Xenon,bu konularda hiç bilgim yok,tek istediğim arabanın orijinal farlarına dokunmadan sarı halkalardan taktırabilir miyim?

bencede çok yalışmış ama halkalar beyaz olsa ve aynı şekilde sis leride beyaz yapsaydın daha uyumlu olurdu....

arkadaslar bende de h kasa var aynısından ama xenon bulunmuyo sadece angel takabılıyormuyuz yoksa komple 2 farıdamı degıstırmek gerekıyor ?

arkadaslar bende de h kasa var aynısından ama xenon bulunmuyo sadece angel takabılıyormuyuz yoksa komple 2 farıdamı degıstırmek gerekıyor ?

angel far alıp taktığınızda illa xenon olması şart değil. normal ampullerle de aydınlatma sağlanır. yalnız mercekli olduğundan verim alamazsınız. angel taktırdıktan sonra eğer 6000k veya 8000k xenon taktırırsanız sorun yaşamazsınız...

aynen bir problem olursa orjinali tak götür, benim kuzen renault maiste mekanikte araç testine çıkıyorlar , 2010 clio test esnasında lpg takıldığı farketmişler adama garantiden çıkar diyince siz merak etmeyin ben söker getiririm demiş size. aynı hesap farda da olabilir bence :)

Geri