Astra H arka amortisör

kazimender

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese merhaba, Astra h aracımın arka amortisörlerini degistirmem gerekiyor. Forumu biraz taradim ama güncel bilgi bulamadım. Yaptığım araştırmalara göre piyasada (ucuzdan pahalıya) conson, doctor, optimal, maysan mondo, monreo ve GM var. Fiyatlar tane başı 90 - 350 aralığında değişiyor. Yakın zamanda bu işlemi yaptıran var mı? Kaça nerede yaptırdı ve hangi markayı tercih etti? Teşekkürler.

Arkadaşlar herkese merhaba, Astra h aracımın arka amortisörlerini degistirmem gerekiyor. Forumu biraz taradim ama güncel bilgi bulamadım. Yaptığım araştırmalara göre piyasada (ucuzdan pahalıya) conson, doctor, optimal, maysan mondo, monreo ve GM var. Fiyatlar tane başı 90 - 350 aralığında değişiyor. Yakın zamanda bu işlemi yaptıran var mı? Kaça nerede yaptırdı ve hangi markayı tercih etti? Teşekkürler.
Ben olsam orijinali alırdım 350 TL gm için çok iyi benim corsa araların tanesi 800 küsür önerin tanesi 500 küsür serviste kim bilir ne kadardır

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GM Amortisörlerin yol tutuşları nasıldır? Sertlik derecesi nedir? Yeni değiştiren ve deneyimleyen var mı? Ayrıca arka amortisörlerde takozlar değiştiriliyor mu?

Monroe marka amortisörler fiyat performans ürünüdür, üzmez. Arka süspansiyon sistemi torsiyon olduğu için amortisör takozu yok. Sadece helezon yaylarının ses yapmaması için kauçuk parçalar var. Ses yapmadığı sürece değişmiyor

yay bazen ses yapıyor. özellikle bayırda durup arka koltukta oturanlar inince.

amortisör deyip geçmeyin x marka 3 sene giderse gm 5 sene gider.yol tuutş ve frene kadar etki eder.

Monroe taktırdım şimdilik memnunum bir sorun yok.

Gm in özelliği yumuşak olmasında monroe daha serttir

Gelen gıcırtı amortisörden değil, arka torsiyondan torsiyon burçları değişecek

İyi günler optimal almayın sakın çok kalitesiz 15.000km dahi yapmadan(ki sakin ve dikkatli araba kullanan biriyim sert araba kullanmam) önsol ve arka sağ amortisörler yağ kaçırmaya başladı.Optimal gördüğüm en kalitesiz en dayanıksız yedek parçadır

İyi günler optimal almayın sakın çok kalitesiz 15.000km dahi yapmadan(ki sakin ve dikkatli araba kullanan biriyim sert araba kullanmam) önsol ve arka sağ amortisörler yağ kaçırmaya başladı.Optimal gördüğüm en kalitesiz en dayanıksız yedek parçadır
Kendim 20 bin oldu ve sert spor yay var 3.5mm optimal değilde sacsh almak yada gidip orjinal bulmak en iyisi

Geri